Det brenner i et industribygg på Mjåvann torsdag kveld og det er sterk røykutvikling på stedet. (Foto: Nicolai Prebensen)

Brann i industribygg på Mjåvann

  Jon Aamodt
  12. okt. 2017
  21:12
110-sentralen i Agder melder om brann i industribygg på Mjåvann i Songdalen. Mannskaper fra KBR både i Kristiansand og Søgne og Songdalen er rykket ut til hendelsen melder sentralen. 

Brannen ble meldt klokken 21.08 torsdag kveld. 

Klokken 21.22 melder operasjonssentralen ved Agder politidistrikt at det er sterkt røykutvikling på stedet. Brannvesenet er framme og har startet slukking. 

Et vitne sier til N247 at brannen skal være på anlegget til Norsk Gjenvinning. 

Etter det N247 kjenner til skal brannen være i en hall med restavfall. N247 har også vært i kontakt med Per Kristian Slåen som er kontaktperson for Norsk Gjenvinning, men hadde ikke anledning til å kommentere situasjonen. 

Klokken 22.02 melder 110-sentralen at brannvesenet har kontroll på brannen og går nå over i etterslukkingsfasen.

Politiets operasjonsleder Sverre Birkeland bekrefter også at brannen har vært i en hall med restavfall og at det kun er snakk om materielle skader. 
Sist oppdatert 12.10.2017 klokken 22:47 av Nicolai Prebensen

Det brenner i et industribygg på Mjåvann torsdag kveld og det er sterk røykutvikling på stedet. Det sakl etter det N247 kjenner til være brann i en hall med restavfall. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no