Innsendt - redigert av redaksjonen
Ikke et sete var ledig da det ble det arrangert Rosa spinnningtime på Family Sport Club Søgne, sist mandag. (Foto: Privat)

Tråkket til mot brystkreft

  Administrator
  11. okt. 2017
  12:29
Spinningsalen på FSC Søgne var full av både svette og engasjement, da 32 sprekinger viste sin solidaritet til Rosa sløyfe-aksjonen mandag. 

- Vi ville ha denne timen fordi vi brenner for saken. Rosa sløyfe er kjempeviktig å støtte og ha fokus på, sier instruktør Marianne Bendiksen. 

Oppglødd
Ikke et sete var ledig da det ble det arrangert Rosa spinnningtime på Family Sport Club Søgne. Det var oppglødd stemning i salen – ikke minst hos instruktørene Marianne Bendiksen og Lene Altermark, som arrangerte timen. 

Både spinningsalen og medlemmene var pyntet i rosa, og instruktørene hadde kledd seg i ulike rosa effekter. Timen startet med en informasjon om brystkreft, senskader og om selve aksjonen. Under hver pause fikk medlemmer som fikk spørsmål de måtte svare på. Og alle fikk premier.

 - Vi synes det var en fin måte for folk å lære i tillegg til å svette, forteller instruktøren. 

Solidaritet
Rosa sløyfe-aksjonen forgår i oktober, målet med aksjonen er å vise solidaritet med brystkreftrammede, øke kunnskapen om brystkreft og støtte brystkreftforskning. 

Hvert år rammes 3400 kvinner og noen menn av brystkreft, og for en av tre som overlever blir ikke livet det samme som før, de får senskader. Det er senskader som er årets tema for aksjonen, hvor alle innsamlede midler går til forskning. 

Underveis i timen var det jubel og heiarop, og til tross for at timen var 75 minutter lang måtte det legges på en bonussang på slutten. 

 - Det var fantastisk med full sal og så mye engasjement. Folk hadde ekstra mye å gi, så vi måtte legge inn en ekstra låt på slutten, avslutter Marianne Bendiksen. 

 
Zumba-event
Til helgen arrangeres det Rosa Zumba-event på senteret fra klokken 10.15-12.00, her kan også dem som ikke er medlemmer delta. Det er bare å møte opp på senteret på Tangvall. 

I tillegg har senteret et eget lag til Rosa sløyfe-løpet i Kristiansand 26. Oktober, her kan også ikke-medlemmer delta både på laget og løpetrening på tirsdager kl. 18.15.

Spinningsalen på FSC Søgne var full av både svette og engasjement, da 32 sprekinger viste sin solidaritet til Rosa sløyfe-aksjonen mandag. (Foto: Privat)

Instruktørene Marianne Bendiksen og Lene Altermark ville ha denne timen fordi de brenner for saken. (Foto: privat)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no