Den tidligere landslagsspilleren og englandsproffen Gunnar Halle beslkte Søgne FK tirsdag ettermiddag og kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)

Fyller du feil drivstoff på mopeden...

  Nicolai Prebensen
  10. okt. 2017
  21:26
- Fyller du feil drivstoff på mopeden, går den dårlig. Slik er det med oss også, sa Gunnar Halle som tirsdag spilte en sentral rolle i Søgne FKs «supertirsdag» i forbindelse med den kommende helgs Eat Move Sleep turnering for spillere født i 2005 - 20011.

200 lag har meldt seg på, deriblant 90 lag i de aller minste klassene. Det spilles kamper gjennom hele lørdagen og hele søndagen på og ved Søgne stadion.

«Folkehav»
- Det betyr at hele 3500 mennesker vil befinne seg i og rundt Tangvall lørdag og søndag, sa leder av turneringen, Gunnar Engebu til N247 tirsdag kveld.

Tirsdag var den tidligere landslagsspilleren trener for Søgne FKs G15 lag og han hadde mye godt å si om de unge talentene.

- Ga alt på trening
- De spilte kamp i går, skal spille kamp i morgen, men likevel ga de alt på treningen i dag. Det var veldig mye bra å se, gode teknikker og heftig innsats, det lover godt for denne aktive klubben, sa Halle til N247.

Senere på kvelden inviterte Søgne FK klubbens medlemmer til foredrag med Halle som snakket om næring, trening, søvn, og viktigheten av at dette ble gjennomført riktig.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Gunnar Halle på rådhuset på Tangvall tirsdag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen).

I forkant av foredraget ville Halle vite hvem som var den første nordmannen til å spille i Premier League. Ingen av de fremmøtte kunne svare på det, og Halle måtte fortelle at det var han selv.

Da han spurte om hvem som var den første nordmannen som scoret i Premier League, var det like stille, selv om svaret lå i lufta.

Opptatt av kosthold
- Selv i min tid var vi opptatt av kosthold, kombinert med trening og hvile. Det aller viktigste er å spise før og etter trening, hvile nok og bevege seg riktig, akkurat som Bamas Eat Move Sleep bygger opp mot.

- Gjør du ikke dette riktig går du rett og slett fort tom, sa Halle som i dag er trener i Fotballforbundet for aldersbestemte lag.

Halle har 63 A-landslagskamper i porteføljen, var med laget under de to VM Norge har spilt i moderne tid, og har spilt for følgende lag som profesjonell i Norge og England en årrekke:

Lillestrøm (1985–1990), Oldham (1991–1996), Lillestrøm (lån 1994), Leeds (1996–1999), Bradford (1999–2002), Wolverhampton (2002) og Lillestrøm (2002–2003). (Kilde: Store Norske leksikon).

Gunnar Engebu er en av vannvittig mange frivillige som i helgen skal arrangere å passe på 1800 spillere og nesten like mange voksne i og rundt Søgne stadion. (Foto: Arkiv, Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no