Få minutter etter at det nye lekeområdet ved Nygård skole var åpnet mandag morgen, var elever for første og sjette trinn i full gang med å prøve ut lekeapparatene. (Foto: Jon Aamodt)

Åpnet ny skolegård på Nygård

  Jon Aamodt
  09. okt. 2017
  11:37
Mandag morgen var det Nygård skole sin tur til å ta i bruk en helt nyopprustet skolegård. Søgne kommune har investert betydelig midler i skolenes uteområder den senere tid. Langenes og Lunde har begge tatt i bruk oppgraderte lekearealer og nå var turen kommet til Nygård.



- Dette er en gledens dag og noe vi har ventet lenge på, sa skolens rektor Cecilia Johansen (bildet til venstre) da alle skolebarna var samlet rundt det nye lekeområdet mandag morgen. 

- Frisk luft og fysisk aktivitet viktig for læring
Leder av tjenesteutvalget i Søgne kommune Christian Eikeland (FrP) var de folkevalgtes representant ved åpningen. Han takket alle som har gitt sitt bidrag til det flotte området som nå står klart.

- Søgne kommune satser mye på skole og legger vekt på både det som foregår inne og ute. Tilrettelegging for at dere får frisk luft og fysisk aktivitet er viktig også for læringen som skjer i klasserommet, sa Eikeland som også gratulerte Nygård med det flotte anlegget.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Spente elever venter på at det nye lekeområdet ved Nygård skole skal åpnes for bruk mandag morgen. (Foto: Jon Aamodt).

- Læring er mer enn norsk og matte
Som ved de andre barneskolene i kommunen har også elevrådet ved Nygård tatt del i planlegging og utforming av nytt aktivitetsanlegg. Åpningstale og snorklipping ble foretatt av to av elevrådets medlemmer.

Daniel og Hanna fra elevrådet var kjempeglade for å være med på åpningen mandag.

- Læring er mer enn norsk og matte. Lek er like viktig for barns utvikling og vi er kjempestolt for det anlegget vi åpner her idag, sa de to elevene før de klippet den røde snoren og åpnet opp for elever som stod i kø for å ta i bruk det flotte anlegget.

Det var Hanna og Daniel fra elevrådet som holdt åpningstale og klippet snoren til det nye lekeområdet på Nygård skole mandag. (Foto: Jon Aamodt)

Elever ved Nygård skole er klar til å ta i bruk det nye lekeområdet ved skolen. (Foto: Jon Aamodt)




Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no