Stortap for Søgne-herrene på bortebane lørdag. (Foto: Arkiv, Nicolai Prebensen)

Stortap på bortebane

  Nicolai Prebensen
  07. okt. 2017
  17:50
Jerv 2 - Søgne FK 6-1 (2-1), herrenes 4. divisjon, Levermyr kunstgressbane.

To røde kort til Søgne-herrene førte til totalkollaps i herrenes seriekamp i Grimstad lørdag ettermiddag.

- Mot slutten av en forholdsvis jevnspilt førsteomgang får vi Kevin Vigebo utvist og da ble det tyngre for oss å henge med. Da så Jarle Rogstad fikk se det røde kortet etter klyping(!) av en Jerv-spiller bak i 2. omgang, raknet det fullstendig og målene til Jerv 2 raste inn bak Jesper (Augustinsen Andersen), sier Søgne-kaptein Ditlef Ueland til N247.

- For dårlig
- Denne kampen var bare «svarte natta» og jeg har rett og slett ikke stort mer å si. Det er for dårlig, avslutter Ueland.

Ueland vil likevel trekke frem dagens lyspunkt som var den 14 år gamle August Fredriksen som lørdag debuterte for A-laget på en overbevisende måte.

Sikret 4. divisjonsspill
Søgne-herrene ligger på åttendeplass på tabellen med 26 poeng og Hægebostad ligger under streken med 16 poeng. Med to kamper igjen å spille er laget sikret en ny kontrakt i 4. divisjon. De to siste kampene er mot Hægebostad hjemme 16. oktober og borte mot Randesund 23. oktober. 

Søgne-herrene gikk på storsmell i Grimstad etter at to av spillerne måtte se det røde kortet lørdag ettermiddag. (Foto: Arkiv, Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no