Det var en svært våt kunstgressbane Jarle Rogstad og herrene måtte spille seriekamp på lørdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)

Historisk og søkkvåt seier til Søgne-herrene

  Nicolai Prebensen
  30. sept. 2017
  18:06
Søgne FK - MK 2-1 (1-1), herrenes 4. divisjon, Toyota-banen Tangvall.

I følge personer som har fulgt Søgne-fotballen i mange år er lørdagens seier over Mandalskameratene historisk. Søgne-herrene skal aldri før ha vunnet over naboen i vest.

Seriekampen ble preget av en svært våt kunstgressmatte og finspillet kom aldri. Ballen hadde en tendens til å bråstoppe langs sidene av banen og dermed måtte spillet løftes opp.

«Krig»
- Det ble en våt og slitsom kamp. Jeg vil kalle dette en liten «krig» slik forholdene var og det ble svært slitsomt. Likevel virket det som om vi tålte regnværet best og hadde vel en slags kontroll gjennom hele kampen, sier Ditlef Ueland til N247 etter 90 våte minutter.

- Det var tøft der ute, men det gjør ingenting så lenge vi vinner, la han til.

Det var Stian Aamodt som etter et vakkert langskudd sendte hjemmelaget i føringen etter 25 minutters spill. Seks minutter senere utliknet MK og lagene gikk til en kort og kald pause med ett poeng hver i treningsbagen.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Ditlef Ueland forsøker en «brasse» uten å lykkes. (Foto: Nicolai Prebensen).

Førte kampen
Etter pause førte hjemmelaget kampen i store deler av de siste 45 minuttene og virket å ha kontroll på MK-spillernes angrep. I angrep hadde Søgne FK flere store sjanser og Jesper Lauvsland satte ballen sikkert i mål i det 53 minutt, etter noe frem og tilbake inne i gjestenes 5-meter.

Ledelsen holdt helt inn og et lykkelig og søkkvått hjemmelag kunne gå av en like søkkvåt bane med tre poeng.

Neste hjemmekamp er mot Hægebostad den 16. oktober klokken 19.30. Kommende lørdag spiller herrene borte mot Jerv 2. Søgne FK ligger per lørdag på en syvendeplass på tabellen med 26 poeng. På toppen ligger Donn og Lyngdal med 46 poeng.
Sist oppdatert 30.09.2017 klokken 18:14 av Nicolai Prebensen

Ditlef Ueland med "nestenscoring" i 2. omgang. (Foto: Nicolai Prebensen)

Stian Aamodt (i midten) sendte hjemmelaget i føringen etter 25 minutter av kampen. Jarle Rogstad (t.h.) og Lasse Fardal gratulerer. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no