Odd Arne Rasmussen vant førstepremien i kampanjen "Opp av sofaen" og kan nå plusse 10.000 kroner på reisekontoen sin. (Foto: Jon Aamodt)

«Opp av sofaen» - vant 10.000 kroner

  Jon Aamodt
  28. sept. 2017
  14:34
For andre gang har bedriftsidrettslaget til Søgne kommune premiert medlemmer for å være i fysisk aktivitet. Gjennom kampanjen «Opp av sofaen» oppfordres alle medlemmer til å ta vare på egen fysisk form ved regelmessig aktivitet. Hovedgevinsten i andre sesong var et reisegavekort på kroner 10.000. Den heldige vinner som ble trukket ut i forbindelse med årets sommerfest var tidligere «Ironman-deltaker» Odd Arne Rasmussen.

- Jeg var ikke med første sesongen, men ble motivert av hovedpremien og meldte meg på da andres sesong skulle i gang. Jeg er allerede aktiv i fritiden og trener ganske mye i tillegg til at jeg jobber som løpe- og sykkelinstruktør på et treningssenter i Kristiansand. Jeg deltar også i Kristiansand Triathlon, sier vinneren til N247.

- Han har jo gjennomført «Ironman»  så det er en verdig vinner, sier styremedlem i bedriftsidrettslaget Håvard Severinsen før han understreker at det viktigste med kampanjen er å få folk opp av stolen og i aktivitet.

Mange nye medlemmer
Severinsen forteller videre at bedriftsidrettslaget har økt oppslutningen fra i underkant av 30 personer til over 100 etter at de introduserte «Opp av sofaen».

- Vi startet første sesongen med at alle typer fysisk aktivitet over 30 minutter registreres. Når vi nå setter i gang tredje sesong gjør vi noen mindre endringer. Økter som skal telle med må være minst 45 minutter og det skal være en form for trening. Man må registrere aktivitet minimum 40 ganger i løpet av året og samtidig endrer vi litt på premieringen slik at flere skal få sjanse til å vinne. I stedet for en stor gevinst på kroner 10.000, blir det delt ut en førstepremie på kroner 5.000. I tillegg får andre til femteplass premier på fra kroner 500 til 2.500.

- Bli hjemme og slapp av
- Enten blir det tur til New York eller en sol- og badeferie i vinter, sier den glade vinneren av årets hovedpremie som nå har 10.000 kroner ekstra i reisekassa. 

- Noen mener nok at han heller burde ta noen dager fri og bare kutte ut trening og slappe av litt, kommer det kjapt fra Severinsen.

- Alle kan vinne i denne kampanjen, du trenger ikke være topptrent bare du kommer "Opp av sofaen", sier styremedlem i bedriftsidrettslaget Håvard Severinsen til årets vinner Odd Arne Rasmussen. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no