Lederne og trenerne for jenter 2010 i Søgne FK, Lise Eikås, Willy Simonsen (med caps) og Steinar Seim ønsker jenter i 7-8 årsalderen velkommen til jentefotballens dag søndag 22. oktober. (Foto: Nicolai Prebensen)

- Bli med på jentefotballens dag

  Nicolai Prebensen
  28. sept. 2017
  12:13
- Her kommer et fantastisk tilbud til alle jenter født i 2010 og har tilknytning til Søgne kommune, sier Willy Simonsen, hovedtrener i Søgne FK jenter 2010 i en melding til N247 torsdag.

Jentefotballens dag
Simonsen sikter til et arrangement med Randesund Idrettslag den 22. oktober 2017 fra klokken 12.00-15.00 hvor alle som ikke spiller med jentegjengen i Søgne FK i dag inviteres til å bli med denne søndagen.

- Dette er en flott anledning for alle som ikke er aktive spillere til å se om jentefotball kan være aktuelt for dere, sier han.

Simonsen sier at påmeldingsfristen er 11. oktober på mail til willy_simonsen@hotmail.com. Det er også mulig å melde seg på direkte til Randesund IL.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Det gjelder å ha tunga rett i munnen når 7-8n år gamle jenter spiller fotballkamp. Bildet er fra serieavslutningen tidligere denne uka. (Foto: Nicolai Prebensen).

RIL og NFF Agder
Arrangementet er et samarbeid mellom RIL og Norges Fotballforbund Agder hvor alle jenter i alderen 5-14 år får en dag fylt med fotballaktiviteter og moro.

- Vi har ikke felles transport til Randesund, men kontakt meg per mail, så finner vi ut av det hele. Det viktigste er at alle som ønsker å lære eller vite noe om jentefotball for 7-8 åringene i Søgne melder seg på, avslutter Simonsen.

Moro med jentefotball. Bildet er fra serieavslutningen i j 2010 mellom Søgne FK og IK Våg tidligere i uka. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no