Christian Eikeland (t.h.) overtar ledervervet i Hovedutvalget for samferdsel, areal og miljø i Vest-Agder fylkeskommune, etter at partikollega Gisle Meininger Saudland fikk et sete på Stortinget etter årets valg. (Foto: Arkiv, Nicolai Prebensen)

Eikeland ny leder av SAM-utvalget

  Nicolai Prebensen
  25. sept. 2017
  14:39
Christian Eikeland (Frp) blir ny leder av Hovedutvalget for samferdsel, areal og miljø (SAM) i Vest-Agder fylkeskommune fra slutten av oktober 2017.

Søgne-mannen overtar jobben etter Gisle Meininger Saudland (Frp) som etter valget i høst skal representere Vest-Agder i stortingssalen i Oslo.

- Politisk enighet
- Det er politisk enighet i fylkestinget at Fremskrittspartiet skal ha SAM-lederen, en jobb som dreier seg om fylkesveier, areal og miljøarbeid, sier Eikeland til N247 mandag ettermiddag.

Han ser frem til å gå løs på nye arbeidsoppgaver.

- Dette er en 60 prosents stilling og ut over det å lede utvalget består jobben i møtevirksomhet med Statens vegvesen om fylkesveiutbygginger og vedlikehold, arealplanlegging, samt miljøarbeid i Vest-Agder. Det er en jobb som også innebærer arbeid i styringsgrupper i forskjellige fylkeskommunale prosjekter, sier Eikeland.

Eikeland blir sittende som utvalgsleder frem til utgangen av 2019. Stillingen er politisk og valgresultatet etter kommune- og fylkestingsvalget 2019 vil avgjøre om Eikeland fortsetter inn i neste fireårsperiode. 

Christian Eikeland (t.v.) overtar ledervervet i Hovedutvalget for samferdsel, areal og miljø i Vest-Agder fylkeskommune, etter at partikollega Gisle Meininger Saudland fikk et sete på Stortinget etter årets valg. (Foto: Arkiv, Nicolai Prebensen)




Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no