I 2015 fikk Oleg (5) en fin dusj av KBRs vannkanon og stasjonssjefen vil ikke nekte han det samme i år dersom han ønsker det. (Foto: Arkiv, Nicolai Prebensen)

Åpen brannstasjon lørdag

  Nicolai Prebensen
  22. sept. 2017
  10:39
Førstkommende lørdag klokken 11.00 åpner igjen KBR Søgne og Songdalen brannstasjonen på Salemsveien i Søgne for publikum.

- Vi håper det blir minst like mye folk som tidligere år, og spesielt ønsker vi å lage til moro for forhåpentligvis en hel «haug» av barn, sier stasjonsleder Jarle Danielsen til N247 fredag formiddag.

Masse aktiviteter
Danielsen forteller at det blir «bilkrasj», slukking av brann i smultgryte, spyling med brannslange og ikke minst kiosksalg hvor inntekten går til Søgne og Songdalen brannmannskapforenings klubbkasse.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Stasjonssjef Jarle Danielsen ønsker store og små velkommen til brannstasjonen på Salemsveien i Søgne lørdag klokken 11.00. (Foto: Nicolai Prebensen).

- Vi kommer også som tidligere til å arrangere kunnskapsløype og de voksne kan ikle seg røykdykkerutstyr og kjenne litt på den tyngden det innebærer. Spesielt når en 80 kilos dukke skal «reddes» og flyttes på, sier Danielsen.

Arrangementet varer til klokken 14.00.
Sist oppdatert 22.09.2017 klokken 10:46 av Nicolai Prebensen

Bildropp hører med når KBR Søgne og Songdalen har åpen dag på brannstasjonen på Salemsveien i Søgne. (Foto: Arkiv, Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no