Innsendt
Søgne håndballklubb arrangerte Kick Off for medlemmer og spillere onsdag kveld. Line Bjelland fanger epler i vannbad med munnen. (Foto: Roar Tolfsen)

- Håndball er gøy!

  Nicolai Prebensen
  20. sept. 2017
  23:35
Av Gro Anita Kåsa Poulsen - Søgne Håndballklubb

Kveldens løsningsord på naturstien var nettopp Håndball er gøy!

Søgne håndballklubb valgte i år å markere sesongoppstart med ulike øvelser i og rundt Tinntjønnhallen. Her var konkurranser om å henge lengst mulig i en stang, skyte på mål utstyrt med tullebriller, stabletårn og masse annet. Øvelsene ble gjennomført av alle lag fra de yngste 1. klassingene på minihåndball til de eldste på jenter 16. 

Kaker og brus
Etter naturstien var det samling inne i hallen med kaker og brus til alle etter vel gjennomført økt. Trenere som har sluttet ble behørig takket av med en velfortjent blomst. 

De yngste spillerne fikk tildelt medaljer for fjorårets sesong, og det var stor stas å bli ropt opp av kveldens konferansier Einar Bjelland, og få medaljen over hodet av jenter 16 spillere. Fjorårets jenter 14 (2002 kullet) fikk sin velfortjente hyllest som avdelingsvinner i sin gruppe sesongen 2016/2017. 

Premier
Det  ble delt ut premier til det laget som gjorde det best på hver post, samt en trekning blant de eldste på gavekort hos Pizzabakeren og G-sport. Jubelen stod i taket da jenter 13 stakk av med kveldens flotteste premie - nemlig reservedraktsett.
Sist oppdatert 20.09.2017 klokken 23:35 av Nicolai Prebensen

Mange "øvelser" under sesongåpningen til Søgne Håndballklubb onsdag kveld. (Foto: Roar Tolfsen)

Gummibåtpadling var en av "øvelsene" under "kickoffet" til Søgne Håndballklubb onsdag kveld. (Foto: Roar Tolfsen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no