Ditlef Ueland scoret fire av fire mot Vindbart 2 torsdag kveld. Problemet var at hjemmelaget scoret seks. (Foto: Arkiv, Nicolai Prebensen)

- Slipper dem pinlig lett gjennom

  Nicolai Prebensen
  19. sept. 2017
  22:05
Vindbjart 2 6-4 , herrenes 4. divisjon, Moseidmoen +Bankkunstgress.

- Det er selvsagt gøy å score fire mål på bortebane, men det legger en demper på gleden når ikke det er nok. Tapet mot Vidbjart var for å være helt ærlig fortjent, men hadde vi ikke vært så passive når hjemmelaget kontret, hadde vi tatt med oss poengene hjem, sier firemålsscorer Ditlef Ueland til N247 etter seriekampen mot venndølene torsdag kveld.

- Pinlig
Han sier at de fleste målene til hjemmelaget kom pinlig lett.

- Vi stod bare å så på når de gikk i angrep. Jeg skjønner lite av det vi holder på med når de går i angrep, og det er ikke tvil om at vi savner en rask Martin Skaiå der bak. Vi finner rett og slett ikke formen, fortsetter han.

Passive
- Vi vet hva Vindbjart kommer med, det er det samme systemet vi har møtt flere ganger. Likevel står vi mer eller mindre og ser på. Det er rett og slett merkelig, sier den spillende treneren og kapteinen.

Målene til Ueland kommer på to gjennomspill, et rent frispark og et straffespark.

- Førstkommende lørdag får vi «reise kjerringa» mot Vigør på deres hjemmebane. Det blir ett tett og spennende nabooppgjør, avslutter han.


Søgne-herrene tapte 4-6 mot Vindbjart 2 i herrenes 4. divisjon tirsdag kveld. (Foto: Arkiv, Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no