Innsendt av Olav Eieland
H3 , 3 divisjonslaget; foran ved nett Vete Try Stousland, nærmest Nicolai Lohne, Ari Hamiti, Markus Haukås, Ole M Eieland og Olav Eieland. (Foto: Privat)

Dobbelt sølv til Søgne IL Volley i Vest Cup

  Nicolai Prebensen
  19. sept. 2017
  19:17
22 spillere og ledere dro helga 16-17 september til Stavanger på storturnering. Var rundt 200 lag med nivå fra min-volleyball til elitelag fordelt på 4 haller med spill lørdag og søndag.

For Søgne IL volleyball har reiser vestover blitt et årlig høydepunkt, men vi har oftest reist til Farsund på Sørcup. 

100 meter fra hallene
I år innlosjerte vi oss på Scandic Forum Stavanger som lå 100 meter fra hallene. Vi hadde sosialt samvær i 21. etasje med quiz, mat og kos og var motiverte og spilleklare lørdag. Vi hadde tre lag, 3 divisjon Herrer, J17-19 og G17. Lørdag startet tungt for herrene med to knepene tap, men fordi vi fikk med noen sett seire og så slo puljevinner i siste kamp, fikk vi en tredje plass i pulja. G17 vant alle sine kamper og var sluttspillklare. Jentelaget vant to og tapte to, og var klare for B-Sluttspill.

Fantastisk
Søndagen var fantastisk for Søgnes vedkommende. Herrelaget vant kvartfinalen og semifinalen og var finaleklare. G17 var  også finaleklare og møtte et litt for sterkt Kristiansandslag med en landslagspiller i troppen, men våre spillere bet godt fra seg. Vi hadde litt for liten stall på alle lagene, det var kun seks spillere unntatt G17 som hadde syv, så med få innbyttemuligheter ble bena litt tunge på slutten. 

Det var to nye spillere som aldri hadde spilt system eller seksmanns volleyball, Sebastian Støle og Vilde Jørgensen, svært modig og god innsats fra dem.
Jentene vant to av fire sluttspillkamper og endte på niende plass av i alt 20 lag. G17 og Herrelaget reiste svært fornøyde hjem med sølvmedalje rundt halsen!
Sist oppdatert 19.09.2017 klokken 19:21 av Nicolai Prebensen

Vårt flinke Jentelag: fra venstre bak: Emma Bakken, Andrea Borøy og Christine Lorentsen. Foran Vilde Jørgensen, Christina Heiland og Lena Engebu. (Foto: Privat)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no