Kristiansand onsdag ettermiddag.

Se bystyremøtene i Kristiansand

  Nicolai Prebensen
  19. sept. 2017
  23:09
N247 har nå valgt å legge ut også bystyremøtene i Kristiansand. Dette i lys av den fremtidige kommunesammenslåingen som nå er under planlegging.

Kommunen skriver på sine hjemmesider:

Velg selv kamera du vil se
Nå er tre kameraer for direkte overføring montert. Det er også forbedret lys over både talerstol og podiet. Kristiansand har valgt en løsning som skal være enkel og brukervennlig å følge. Over 100 kommuner og fylkeskommuner i Norge benytter denne løsningen i dag.

Du kan selv hele tiden velge hvilket kamera du vil se på, og med et tastetrykk skifte kamera fra talerstolen, podiet eller oversikt over salen.

Sakspapirene legges ved overføringen
Sakspapirene til møtene legges på samme løsning, og du kan åpne saksdokumenter i sendingen, både underveis og i ettertid av møtet.

Se møtene i ettertid
Du kan også se møtene i opptak lenge i ettertid. I første omgang skal bystyremøter være tilgjengelig på nett i 2 år. Etter direkteoverføringen blir møtet lagret slik at du kan klikke direkte på hver behandling av en sak, og trenger ikke spole frem og tilbake i hele møtet.

Spol tilbake direkte i overføringen
Underveis i den direkte overføringen kan du også klikke tilbake til tidligere saker som er blitt behandlet. Starter du å se på møtet lenge etter det har begynt, kan du altså klikke direkte på tidligere behandlede saker i møtet.

Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no