Leserinnlegg
Bjørg Bjørsvik har sendt leserinnlegg til N247. (Foto: Arkiv, Nicolai Prebensen)

Ordførerens utspill i pressen

  Nicolai Prebensen
  18. sept. 2017
  18:03
Ordføreren i Søgne  kritisere sommerfesten for  ansatte nå  med kostnader for kommunens innbyggere (3 glass vin eller øl til maten).

Skal hun bruke økonomi i denne saken bør hun svare på følgende:
Hva  er brukt av innbyggernes penger på konflikten hun og rådmannen har hatt (årsak at hun ikke kan samarbeide med han)? 

Hva kostet turen til Danmark og Farsund for å få ro i saken. Hva fikk de og drikke til maten? 
 
Hvilke kostnader påførte ordføreren  kommunen ved at hun jobbet hardt for å få Søgne inn i Kristiansand ved og jobbe for et K3 stikk i strid med det innbyggerne ønsker? Hvor mange arbeidstimer brukte hun i tillegg på dette? 

Ordføreren er øverste leder av en kommunen og skal sørge for positiv reklame og ivareta de ansatte på en god måte for derved få et godt arbeidsmiljø og en god kommune å bo i. 

Mener ordføreren i Søgne med sine mange utspill i pressen at hun har bidratt til dette?
Hvorfor tok  ikke ordføreren  opp sommerfesten internt og aller helst i forkant av festen?

Nei ,ordfører Astrid Hilde ikke all reklame er god reklame. Det å  komme i avisen vil neppe vil gi deg god referanse fra innbyggerne og ansatte om det er det du ønsker å oppnå mener jeg.

Jeg jobber ikke i kommunen, men festen for de ansatte var etter det jeg har hørt vellykket og de som arrangerte festen hadde gjort en god jobb. Så håper jeg at ordføreren forstår hvordan et slikt presseoppslag ødelegger det sommerfesten var tenkt som «et hyggelig og positivt bidrag til arbeidsmiljøet» og til beste for innbyggerne. 

Fornøyde ansatte gir bedre tjenester.
Bjørg E Bjørsvik
Sist oppdatert 18.09.2017 klokken 20:27 av Jon Aamodt

Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no