Malin Øydne Pettersen gjennom et et godt Farsund-forsvar i Tintjønnhallen sønmdag kveld. Malin scoret fire mål i kampen. (Foto: Nicolai Prebensen)

- Aldri opplevd noe så ekkelt

  Nicolai Prebensen
  17. sept. 2017
  20:19
Søgne HK - Farsund 27-26 (14-13), damenes 4. divisjon, Tinntjønnhallen.

Seriedebuten i damenes 4. divisjon håndball ble en «rysare» av en håndballkamp og en skjelven trener Egon Lerøy, var klar på at han aldri hadde opplevd noe så ekkelt.

- Den satt langt inne, sa han etter at laget hans nesten skuslet bort noe som få minutter før kampslutt så ut som en sikker seier.

Rett i tet
Før det var gått to minutter av 4. divisjonsoppgjøret ledet bortelaget med tre mål. Allerede etter seks minutter var det tapte tatt inn og hjemmelaget lå i føringen med 4-3. 10 minutter inn i kampen var igjen Farsund i tet på stillingen 4-6.

Til pause ledet igjen Søgne HKs spillere 14-13 og beholdt ledelsen og føringen i kampen frem til de siste minuttene. Etter 49 minutters spill ledet hjemmelaget 24-20 og så ut til å styre kampen hjem. I det 25. minutt blir en Søgne-spiller utvist på stillingen 26-24, og etter at hjemmelaget hadde bommet på flere store sjanser.

Utliknet
Med tre minutter igjen av kampen redder keeper Eline Snaprud Simonsen et skudd og i de påfølgende minuttene bommer begge lagene på hver sin sjanse. Med ett minutt igjen av kampen scorer Farsund og det ligger an til poengdeling på stillingen 26-26.

35 sekunder før kampslutt får hjemmelaget nettkjenning igjen og kampen ebber ut med en knepen, men fortjent seier til et svært ungt hjemmelag.

Artikkelen fortsetter under bildet.
- Jeg har aldri opplevd noe så ekkelt som de siste minuttene av denne kampen, sa trener Egon Lerøy til N247 like etter at dommeren hadde blåst av kampen. (Foto: Nicolai Prebensen).

- Ungt damelag
- Hadde ikke Helene Bakken spilt med oss hadde gjennomsnittsalderen i laget vært godt under 20 år. Likevel vil vi vinne serien i år, selv om vi muligens må reservere oss mot opprykk hvis det skulle gå den veien, sier Lerøy.

- Det vil i tilfelle være helt avhengig av hvilke spiller jeg får med til neste år. Nå får vi spille de første seriekampene i denne sesongen, så kan vi ta opp den hansken etterhvert, avslutter han.

Spenning
Rundt 40, og mot slutten forholdsvis hysteriske tilskuere var til stede i Tintjønnhallen søndag kveld. Med en slik underholdning og spenning burde antall tilskuere ha vært 400.

16 år gamle Emma Kaas Knutsen ble hjemmelagets mestscorende med 8 mål og imponerte trener Lerøy. Oda Sangvik Abrahamsen scoret syv. Nest helg spiller Søgne-damene to kamper på bortebane.

Emma Kaas Knutsen scoret åtte mål i seriedebuten søndag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)

Line Govertsen Bjelland prøver å komme gjennom en tett Farsund-mur. line scoret fire mål søndag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no