Dykkerklubbens "Snorkel III" på vei inn til Høllebrygga lørdag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)

Bildet: - Ikke fullt før det renner over, Steinar

  Nicolai Prebensen
  16. sept. 2017
  20:33
Et litt uvanlig syn ved Høllebrygga lørdag kveld. Dykkerklubbens «Snorkel III», med Steinar Monsen bak roret, 14 kajakker og Ingrid Næser og Tommy van Pelt fra Kajakkskolen som passasjerer på vei inn fra Olavsundet lørdag kveld. Begge sistnevnte måtte ta til takke med å sitte på baugen.

Resten av «Snorkel III» var pakket ned av kajakkene.

Kajakkskole
- Vi har hold kajakkskole for Skanska og selvsagt stilte dykkeklubben og Steinar Monsen med frakt av kajakkene ut, og tilbake fra Olavsundet i dag. Han og klubben er ikke vanskelig å be, sier Tommy van Pelt til N247 lørdag kveld.

Han forteller at Kajakkskolen er Sør-Vest Norges eneste kurssenter med fokus på både elvepadling og havpadling.

Kristiansand og Sandnes
- Vi holder til i Kristiansand og Sandnes i Rogaland. Alle kurs på elv inkluderer topp moderne elvepadleutstyr og kajakker av anerkjente produsenter. På våre padlekurs på hav kan du leie alt utstyr om du ikke har selv, sier han.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Steinar Monsen, Ingrid Næser og Thomas von Pelt starter lossingen av kajakkene på Høllebrygga lørdag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen).

- Vi kjører kurs for både nybegynnere og viderekomne i begge disipliner. Kursene følger Norges Padleforbunds standard for padleopplæring og gjennomføres av sertifiserte instruktører fra NPF. På kajakkskolen er vi overbevist om at padling passer for alle når riktig nivå og kurs er valgt, forteller han og sier at neste gang de skal holde kurs er for sjøspeiderne i Søgne i slutten av måneden.

Henvist til baugen. Ingrid Næser og Tommy van Pelt i Kajakkskolen var henvist til baugen på "Snorkel III" på turen fra Olavsundet til Høllebrygga lørdag kveld. Bak roret, Steinar Monsen i Søgne Dykkerklubb og 1. Søgne sjøspeidergruppe. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no