Leserinnlegg
Jack Andersen (H) har sendt et leserinnlegg i "Fri flyt" debatten. (Foto: Arkiv, Nicolai Prebensen)

- Man må kunne unne de ansatte et festlig lag en gang i mellom!

  Nicolai Prebensen
  15. sept. 2017
  22:09
Av Jack Andersen, (som drikker alkoholfritt)

Som fungerende gruppeleder i Søgne Høyre, og formannskapsmedlem stiller jeg meg undrende til denne type debatt som nå florerer i avisene. Jeg er helt enig med Helge Andresen, denne type dreining i debatten bør formannskapet ta avstand fra!
 
Man må unne de ansatte og politikerne et festlig lag en gang i mellom, og i år spesielt, har de sannelig fortjent det!
 
Jeg var dessverre selv ikke tilstede ved denne festen, men har pratet med flere som var tilstede og det er ingen som kan si at noen var overstadig beruset.

Festen ble holdt i ordentlige former som seg hør og bør en kommunal sammenkomst.
Det er bekreftet at det var drikke for enhver smak, både for dem som ønsket drikke med alkohol og for dem som ønsket uten. Alle hensyn var i så måte ivaretatt, som seg hør og bør.

Man har som tradisjon og kultur å servere god drikke til avslutningsfester i kommunen, samtidig har man hatt muligheten til å velge alkoholfritt uten at noen ser skjevt på deg av den grunn.

Man blir således ikke ekskludert i festlig kommunalt lag dersom man velger alkoholfritt, noe også denne festen bekrefter, det er jo flere som selv sier de valgte alkoholfritt denne kvelden.

Jeg synes, med respekt å melde,  at vi som politikere må støtte dette arrangementet og ta avstand fra den dreining dette nå tar i media. La de som arrangerte festen få den kreditt og skryt som de fortjener, arrangementet var flott gjennomført og tilbakemeldingene er jo at alle har hatt en fin sammenkomst.

La ikke denne hyggelige årlige sammenkomsten bli forbundet med noe negativt, dette er en flott måte vi kan vise alle våre dyktige ansatte at vi setter pris på den innsatsen de gjør.

La oss også til neste år støtte opp om denne festen og la alle ansatte og politikere i kommunen fremdeles få lyst til å delta på denne årlige sommerfesten og gjøre den til et flott sommerminne som tradisjonen tilsier.

Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no