Helena og Erik Langeland, Glenn Tveite og Thomas Gamman Andersen (skjult) valgte å heie på Christian Berthelsen og de andre rytterne i stedet for å sykle selv fredag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)

- Nok deltagere, noen må jo heie

  Nicolai Prebensen
  15. sept. 2017
  21:14
Fredag og lørdag arrangerer Søgne Cykleklubb klubbmesterskap, åpent temporitt fredag og landeveisritt lørdag.

Helene og Erik Langeland, Glenn Tveite og Thomas Gamman Andersen er alle aktive i sykkelklubben, men valgte fredag kveld å heie på deltakerne i stedet for å sykle selv. Derfor tok de fire oppstilling midt på Tjomsemoen og heiet frem klubbkamerater og gjestende syklister.

- Nok deltakere
- Det er mange nok deltakere, men alt for få tilskuere. Derfor står vi her nå, sa de på en forholdsvis overbevisende måte til N247 på spørsmål om hvorfor de ikke deltok selv.

Starter og teknisk delegat, Dag Morten Frantzen i Søgne Cyklekubb forteller at det i fredagens ritt deltar noe over 40 ryttere.

- Vi har med ryttere fra Mandal til Grimstad i kveld. Lørdag er rittet et rent klubbmesterskap og det vil da være noen færre på startstreken. Dagens temporitt er på kun en mil, mens turen lørdag går gamleveien mot Mandal. Rytterne snur ved Tregde, og den turen er rundt fire mil lang, sier han.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Julie Solvang fra Grimstad SK suser i mål etter temporittet fredag kveld på tiden 14.15 og seier. I Herreklassen vant Bent Inge Bakke på tiden 13.30. (Foto: Nicolai Prebensen).

Samtidig ber han bilister ta det litt ekstra pent langs fylkesveien lørdag formiddag.

Avslutning
Klubbmesterskapet er i følge Frantzen en avslutning av årets sesong.

- Nå er det over for i år, men trening og forberedelser til neste sesong er allerede i gang, avslutter han.
Sist oppdatert 15.09.2017 klokken 22:08 av Nicolai Prebensen

Dag Morten Frantzen sender avgårde Siren Wulff under temporittet fredag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no