Søgne menighet søker leder til et nyopprettet frivilighetsutvalg. Vedkommende skal blant annet finne gode aktiviteter hvor de frivillige blir verdsatt, og det helt ulønnet. (Foto: Søgne Menighet)

Søker ulønnet leder til frivillighetsutvalg

  Nicolai Prebensen
  14. sept. 2017
  10:47
- Vi er modige nok til å gå ut å søker en leder som er frivillig og ulønnet til å ta våre 300 frivillige på alvor og som kan være med på å synliggjøre behovene for nye frivillige, og ikke minst finne gode aktiviteter hvor de frivillige blir verdsatt, sier Sindre Fosse, nestleder i Søgne Menighetsråd til N247 torsdag.

Torsdag morgen la menighetsrådet ut en annonse på egen hjemmeside med teksten «Søgnes mest spennende frivillige verv».

- Det er kanskje litt frimodig å annonsere etter en engasjert person til en lederstilling i et nyopprettet frivillighetsutvalg uten lønn, men vi «tar sjansen», fortsetter Fosse.

- Spennende tanke for oss
- Det er slik at noe av det som tærer på mange av de frivillige styrene er nettopp det å rekruttere nye arvtagere til sine verv og dette ønsker menighetsrådet å gjøre noe med. Dette er en ny og spennende tanke, for oss. Vi ser at frivillige som kan være i verv og jobbe med det de brenner for, ofte fungerer ekstremt godt. Derfor er vi modige nok til å annonsere etter en person som kan lede dette arbeidet, selv om det ikke er en lønnet stilling, sier han.

I følge nestlederen skal det nyopprettede frivillighetsutvalget kartlegge behov for frivillige i ulike aktiviteter. Vedkommende skal rekruttere og inkludere frivillige i ulike oppgaver og skape rom hvor de frivillige kan bli sett og kjenne på at de er verdsatt.

- Derfor søker vi en engasjert frivillig som tør å ta initiativ, være kreativ og ha gode organisatoriske egenskaper. Er du som leser av N247, eller kjenner noen som passer godt i en slik rolle setter vi stor pris på om det tas kontakt med oss, avslutter Fosse.

Sindre Fosse er nestleder i menighetsrådet. (Foto: Privat)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no