Ordfører Astrid Hilde (Ap) og Øyvind Lorentsen (H) "feiret" valgkampavsluttningen med en dans til tonene fra Sound of Happiness. (Foto: Nicolai Prebensen)

«Kuppet» valgkampavsluttningen

  Nicolai Prebensen
  09. sept. 2017
  13:49
Lørdag var siste dag for partienes stands på torvet på Tangvall og Kristelig Folkeparti «stjal showet» fra alle de andre partiene med levende musikk og taler.

- Du har jo kuppet hele torvet Torfinn Kleivset?

- Ja, vi har det. Det har vi gjort før også, svarte han lattermildt og la til at det var en tanke bak det hele.

-Tømme kassa
- Vi har leid inn Sound of Happiness av to grunner. Vi i KrF har sørget for at bandet har kommet på statbudsjettet, og vi her lokalt i Søgne fant ut at vi måtte bruke opp lokallagspengene før vi slår oss sammen med Kristiansand KrF, fortalte han med en rungende latter.

Rundt 100 mennesker, inkludert politikere, samlet seg torvet og lyttet til musikken fra bandet som neste år feirer 30-års jubileum.

Stortingskandidat Hans Fr. Grøvan (KrF) holdt appell og snakket om kjerneverdiene til partiet.

Dans
Lørdag var siste gang lokallagene hadde stands på torvet og de fleste ga uttrykk for glede over at en lang valgkamp nå var over. Det ble til og med bydd opp til dans og Høyres Øyvind Lorentsen og Arbeiderpartiets Astrid Hilde lot ikke anledningen gå fra seg til å ta seg en svingom på Søgnes største dansegulv, torvet på Tangvall.

Stortingskandidat Hans Fr. Grøvan (KrF) holdt appell på torvet på Tangvall lørdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no