- Det blir begrenset kapasitet på Søgne legesenter fra 14. til 17. september, sier Frank Andersen, leder ved Søgne legesenter. (Foto: Arkiv, Nicolai Prebensen)

Redusert kapasitet på Søgne legesenter

  Nicolai Prebensen
  12. sept. 2017
  14:18
I forrige uke skrev vi denne saken og vi er bedt av kommuneoverlege Frank Andersen om å «hente den opp igjen» i dag tirsdag. 

Søgne legesenter vil fra torsdag av denne uken ha redusert kapasitet frem til søndag 17. september. Bakgrunnen er at de fleste legene og helsesekretærene skal delta på en fellestur til Frankrike. Dette fører til redusert bemanning på legesenteret i denne perioden.

- Ingen faste leger
- Dette fører til at  de faste legene ikke vil være tilstede, sier kommuneoverlege og leder ved Søgne legesenter, Frank Andersen til N247.

- Det vil allikevel være fire leger tilstede på legesenteret, derav to vikarer som har vært hos oss lenge. Det vil også være det nødvendige antall helsesekretærer.

- Arbeidslistene er innrettet slik at det skal være god kapasitet til å ta imot dem som trenger det og ikke kan vente til driften er som vanlig igjen. Daglegevakten blir også betjent som vanlig, avslutter han.
Sist oppdatert 12.09.2017 klokken 16:49 av Nicolai Prebensen

- De faste legene vil ikke være til stede i denne perioden, men det vil likevel være fire leger og tilstrekkelig med legesekretærer på legesenteret i perioden, sier kommuneoverlege Frank Andersen. (Foto: Arkiv: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no