Bernt Ludvig Daland i Søgne FrP reagerer på Arbeiderpartiets utspill om nedbygging av Søgne-skjærgården tidligere torsdag. (Foto: Nicolai Prebensen)

- Vitner kun om desperasjon før valget

  Nicolai Prebensen
  07. sept. 2017
  19:56
Bernt Ludvig Daland i Søgne Fremskritts parti reagerer på Arbeiderpartiets utspill i N247 torsdag ettermiddag og sier at Frp vil jobbe for en presisering av grunneiers rettigheter, samt jobbe for at almenheten ivaretas.

I utspillet sier Arbeiderpartiets 3. kandidat Astrid Hilde at nedbyggingen i Søgne-skjærgården skyldes Høyre og FrPs politikk de siste tiårene. 

- Det Astrid Hilde nå hoster opp, vitner kun om desperasjon før valget, sier han.

- Fint bilde
- Bildet av Borøybukta var fint, men muligens Arbeiderpartient har glemt hva de stemte for her. AP stemte for en fortetting i området, men det er kanskje glemt nå, fortsetter han og legger til at Arbeiderpartiet selvsagt har vide interne fullmakter til å mene mye om noe lokalt.

Artikkelen fortsetter under bildet.
FrPs Bernt Ludvig Daland sier til N247 at Arbeiderpartiet i Søgne må ha glemt at de stemte for fortetting i Borøybukta. (Foto: Nicolai Prebensen).

- For FrP er forutsigbarhet viktig, uavhengig om det er lokalvalg, eller stortingsvalg, sier Daland. 

- Løsninger
- Dersom AP ønsker løsninger for allmennheten, kan de gjerne ta kontakt, slik at vi i fellesskap kan diskutere å åpne nye brygger for allmennheten, inkludert for rullestolbrukere. Det har AP tidligere debattert ned, avslutter han.
Sist oppdatert 07.09.2017 klokken 21:00 av Jon Aamodt

Ordfører Astrid Hilde (nr. tre fra venstre) i Borøybukta torsdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen.)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no