- Vitus-kjeden har overtatt som eiere av Søgne apotek fra 1. september 2017, men bemanningen blir den samme som tidligere, sier Sverre Høyem. (Foto: Jon Aamodt)

Søgne apotek går til Vitus-kjeden

  Jon Aamodt
  05. sept. 2017
  21:03
- Vi startet i Søgne i 2011 og etter snart syv år var tiden inne for å gjøre noen endringer, sier Sverre Høyem.

Høyem sier til N247 at denne perioden har vært helt fin, men eierne ser fordelene ved å være del av en større kjede. Vitus-kjeden eies av Norsk Medisinaldepot som står for distribusjon av medisiner til apotekkjeden. Med over 300 apotek i detaljistleddet er det følgelig en kapasitet i bransjen som nå overtar som eier av Søgne apotek.

Samme betjening som før
- Vi fortsetter med samme bemanning og for kundene blir forskjellen bare at vi får et noe større vareutvalg, spesielt på hudpleieproduker skal det bli flere nye og spennende produkter, sier Høyem.

I løpet av høsten blir det en del interiørmessige endringer for å tilpasse utsalget til Vitus-kjedens profil. Den offisielle overtakelsen av selskapet skjedde fra 1. september, men Høyem sier at det vil bli en markering av overtakelsen når omprofilering av butikken er ferdig.

Butikken skal omprofileres for å tilpasses kjeden før det blir en markering av eierskiftet senere i høst. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no