De skal løpe åtte kilometer og passere 40 hindere før de går i mål i toppen av unnarennet på Holmenkollbakken. (Foto: Jon Aamodt)

- Vi skal være slitne, men smile

  Jon Aamodt
  01. sept. 2017
  17:50
De skal løpe åtte kilometer og passere 40 hindere. Siste strekningen før målpassering er unnarennet i Holmenkollbakken, men de skal ikke renne nedover. De skal løpe opp bakken for å komme til mål.

Det er hva som venter gjengen fra OCR Søgne når de setter seg på bussen til Oslo fredag ettermiddag.

- Vi er 27 stykker tilknyttet FCS i Søgne som skal delta i konkurransen «Toughest». Det er et stort arrangement hvor det i fjor var over 4.000 deltagere. Noen av oss var med også i 2016 i egen regi, men i år skjer det i regi av FSC, sier Jarle Tvesland, en av de 27 som lørdag skal i ilden.

- Alle skal fullføre
- I fjor måtte vi over et vann. Det var bare å bite tennene sammen og hoppe ute, sier Jarle Tversland som lørdag skal delta i "Toughest". (Foto: Jon Aamodt)
- Vi er en blandet forsamling i alderen 24-54 år som skal delta. I løpet starter vi i puljer så vi setter sammen våre puljer av folk som er på omtrent samme nivå. Målet vårt er at alle skal gjennomføre og alle skal ha det gøy. Når vi kommer i mål skal vi være slitne, men vi skal smile, sier Tversland.

Tversland var en av de lokale som også deltok i fjor og han kan fortelle om en utfordrende løype i terrenget rundt Holmenkollen.

- Vi måtte over et vann, og da var det bare å bite tennene sammen og hoppe uti. Det var en heller kald fornøyelse, sier han. 

"Det kommer til å bli tøffere enn vanlig. Velkommen til ditt livs utfordring", skriver arrangøren på sin informasjonside.

En munter gjeng fra FSC Søgne på vei til Oslo fredag for å delta i konkurransen "Toughest". (Foto: Jon Aamodt)
- Det blir en middag i Oslo, men ellers tar vi det veldig rolig i dag. I morgen, etter løpet er det ikke sikkert det blir like rolig, sier Tverland før den glade gjengen setter seg  på bussen fredag ettermiddag.


Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no