- Heder og ære pluss en stor pokal, betyr vel at vi alle i bedriften må ha gjort noe bra, sier malermester Yngvar Aamodt. Hans bedrift er kåret til Årets Malerbedrift. (Foto: Jon Aamodt)

Kåret til årets malerbedrift i Norge

  Jon Aamodt
  28. aug. 2017
  23:37
Malermester Yngvar Aamodt, mannen bak Mal i Sør kom hjem med uventet bagasje etter at malingfabrikken Jotun hadde invitert ansatte fra malerbutikker og malerbedrifter til sin høstlansering sist helg.

- Uventet
- Det kom helt uventet. For første gang ble en bedrift løftet fram og kåret til «Årets Malerbedrift», og det ble altså oss her fra Mal i Sør fra Søgne, sier den daglige lederen av firmaet til N247 mandag kveld. 

Malermesteren vet ikke hvem som hadde nominert bedriften som fikk prisen i konkurranse med svært mange bransjekolleger fra hele landet.

- Vi tolker jo at det er en måte å vise at de er fornøyd med oss og måten vi driver på, sier Aamodt.

- Sindige sørlendinger
I begrunnelsen fra juryen som har tildelt prisen omtales Mal i Sør som en Mesterbedrift som alltid hatt lærlinger og som jobber aktivt for et ryddig fag. Den har vært opptatt av at bedriften fremstår som ryddig, seriøs og kvalitetsbevisst, fra administrasjon til sluttresultat på veggen for kunde. Firmaet beskrives også som en innovativ bedrift som tar villig i bruk nye verktøy og produkter for å optimalisere drift og sluttresultat.

- Det må jo bety at noen mener vi har gjort noe bra, og det er alltid hyggelig for sindige sørlendinger, konkluderer maleren.

12 år
Mal i Sør ble etablert av Yngvar Aamodt i 2005. I dag har de sin base i moderne lokaler på Lohnelier Vest industriområde. Firmaet har 15 ansatte og ifølge malermester Aamodt har de i hovedsak sine oppdrag innenfor Kristiansandsregionen.
Sist oppdatert 28.08.2017 klokken 23:38 av Nicolai Prebensen

Yngvar Aamodt feiret som en sindig sørlending da han viste frem pokalen som bevis for at han selskapet hans kan kalle seg Årets Malerbedrift. Bildet er tatt sent mandag kveld. (Foto: Jon Aamodt)

Pokalen som Mal i Sør kunne ta med seg hjem etter å ha blitt kåret til Årets Malerbedrift. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no