Det mangler noe på topp

Søgne FK - Lyngdal 2-4 (2-1), herrenes 4. divisjon, Søgne Stadion.
Søgne-herrene hadde fortjent å gå i dusjen med minst ett poeng etter seriekampen mot Lyngdal lørdag ettermiddag. Men det må scores når de store sjansene byr seg. De var det mange av på stadion lørdag, men det vil seg ikke innenfor 16-meteren.

God kamp
Laget spilte en meget bra kamp mot Lyngdølene som nå topper tabellen i 4. divisjon, men det er foran mål det skorter. Det gjorde det ikke for bortelaget som var svært effektive og vant med to mål, et resultat som ikke rettferdiggjør kampbildet.
Søgne-herrene gikk ut i første omgang, godt organisert og solide i forsvar. Noe som førte til lemping av ball fremover som effektivt ble stoppet av Søgnes bakerste rekke. Søgne hadde flere store sjanser og Kevin Johansen kunne fort ha sendt laget i ledelsen med en tverrligger og ut etter 18 minutters spil.
Slår tilbake
I det 34. minutt scorer imidlertid Lyngdal, men Søgne slår tilbake og i det 40. minutt løper Markus Aamodt med ball over halve banen og fyrer av en suser, utagbart for Lyngdals keeper og utlikningen er et faktum.
På overtid legger Ditlev Ueland et perfekt frispark til Morten Dalene som igjen header til Jarle Rogstad som står alene foran mål og sender hjemmelaget til pause på stillingen 2-1.

Brente sjanser
I andre omgang overtar Lyngdal noe mer av spillet, men ikke mer enn at Søgne-spillerne godt kunne ha vunnet denne kampen. Flere brente sjanser og Lyngdals effektivitet førte til tre nye mål til bortelaget og tap for Søgne på eget gress.
Kaptein og spillende trener Ditlef Ueland, sier til N247 etter kampen at det er innenfor 16-meteren til motstanderne det stopper.
- Vi er gode på banen i dag og dette resultatet er litt surt. Jeg er enig i at vi fort kunne ha vunnet denne kampen, men vi må score på de sjansene vi får. I dag var det mange, og vi kunne klart tre fire mål til om vi hadde lykkes på topp. Dette må vi gjøre noe med resten av sesongen. En mulig løsning er å flytte Morten Dalene opp tidligere. Han skal jo erstattes som midtstopper og det er ikke alltid like lett å finne, avslutter han.
Tabell
Søgne FK ligger lørdag på 7. plass på tabellen med 20 poeng. Lyngdal har 28 på topp.
Kevin Johansen jaget mål gjennom nesten hele kasmpen og var nær på å score flere ganger lørdag ettermiddag. Han ble satt på benken 10 minutter før kampslutt. (Foto: Nicolai Prebensen)