- Vi planlegger alt selv, Frank tar de store linjene og jeg tar meg av detaljene, sier Brynhild Johnsen. (Foto: Jon Aamodt)

Håper på å åpne i oktober

  Jon Aamodt
  25. aug. 2017
  20:57
26. juni slapp N247 nyheten om restauranten Skrubbsulten på Tinnheia som skal åpne en ny avdeling på Tangvall. Første august ble lokalene overtatt fra utleier og nå er eierne i gang med å innrede det som skal bli en helt ny restaurant med egen «Take away»- avdeling, kjøkken og alt som hører til.

- Vi trenger nok et par måneder før vi kan åpne. Det er utrolig mye som skal på plass og vi planlegger alt sammen selv, Frank tar de store linjene og jeg tar detaljene. Så skal det ordnes med tillatelser og bevilling fra kommunen og alt av praktisk arbeid skal gjennomføres. Fra neste uke regner vi med det blir fullt kjør med håndverkere her, sier Brynhild Johnsen til N247.

Sammen med samboer og medeier Frank Nystad er hun fredag kveld på plass i lokalene og måler og regner og planlegger innredning av lokalet. Restauranten vil etter planen få 75 sitteplasser inne, i tillegg kommer arealet for uteservering. 

Mange nye kunder
Johnsen og Nystad forteller at de ble noe overrasket etter av N247 skrev om etableringen i juni.

- Vi har fått masse nye kunder fra Søgne til restauranten på Tinnheia etter at dere skrev om oss, og vi får bare gode tilbakemeldinger. Nå vil vi virkelig gjøre alt for å innfri forventningene når vi åpner i Søgne, sier Johnsen.

Endelig dato for åpning er fremdeles ikke fastsatt, men eierne håper de kan ta imot sine første gjester når det skrives oktober.

- Dette trenger Tangvall
- En slik etablering er noe Tangvall trenger. Som styreleder i Søgne Handelsforening vil jeg ønske Skrubbsulten hjertelig velkommen til Søgne. Jeg tror ikke at etableringen vil skape støy utover det man må forvente i et sentrumsområde, sier Ragnar Olsen til N247.

Han mener bestemt at dette vil være med å styrke Tangvall som handelssentrum og ser bare positivt på at restauranten etablerer seg på Tangvall.

- Nye tilbud som kompletter det vi allerede har, er med på å øke bredden i utvalget kundene finner på Tangvall og kan være et bidrag til å redusere handelslekkasjen til andre områder, sier Olsen.
Sist oppdatert 25.08.2017 klokken 21:50 av Nicolai Prebensen

Nå har de overtatt lokalene. Bjarne Hove, Brynhild Johnsen og Frank Nystad som står bak den nye restauranten på Tangvall. (Foto: Arkiv: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no