Daglig leder Reidar Ruden i Søgne FK flankert av de nye sponsorene Evy Severinsen og Jorunn K. Sødal fra Mentor Partner AS i Kristiansand. (Foto: Nicolai Prebensen)

- Enda flere bør støtte klubben

  Nicolai Prebensen
  24. aug. 2017
  15:25
- Vi er et selskap fra Kristiansand, men med en dyp tilhørighet til Søgne var det naturlig for oss når vi først skulle støtte noen at det ble en klubb i Søgne.

Torsdag undertegnet Evy Severinsen og Jorunn K. Sødal fra Mentor Partner AS en sponsoravtale med Reidar Ruden i Søgne Fotballklubb.

Mentor Partner AS har i 20 år levert tjenester som rekruttering og utleie av kvalifisert arbeidskraft. 

Rekruttering
- Vi finner, vurderer og kvalitetssikrer dyktige ledere, spesialister og fagfolk, sier de to hvor Sødal har sterk tilknytning til Skarpøya og Severinsen til Borøya, som etternavnene tilsier.

De to berømmer arbeidet som gjøres for barn og unge i Søgne FK.

750 medlemmer
- Klubben har 750 medlemmer og det ligger ingen pålegg om at ledere og trenere blir pålagt dugnadsarbeide. Alle som jobber rundt klubben gjør det på frivillig basis. Vårt selskap har jo base i Kristiansand, og vi ser at frivilligheten i Søgne er høy sammenliknet med større sentra på Sørlandet. Derfor ville vi ut av byen når vi først skulle gjøre dette, og valget falt ganske enkelt på Søgne. Det etter et skikkelig «pes» fra Evy som er født og oppvokst her ute, sier Sødal lattermildt.

Sponsoravtalen innebærer skilt på Søgne stadion og logo på ryggtavla på treningsdressen til spillerne.

Søgne FK har et sponsorprosjekt på rundt 1 million kroner. Hvor mye dette har kostet Mentor Partner AS ville de helst ikke snakke høyt om.

Artikkelen fortsetter under bildet.
De nye sponsorene er imponert over det arbeidet klubben legger ned i barne- og ungdomsidretten i Søgne. (Foto: Nicolai Prebensen). 

- Viktigst at vi gjør det
- Det får foreløpig være mellom oss. Det viktigste er at vi gjør det og støtter opp om en stor organisasjon som tar vare på mange unge som aktiviseres i et svært sunt og godt miljø, sier de to.

- Det er selvsagt moro å få med disse på laget, sier daglig leder i Søgne FK, Reidar Ruden til N247.

- Avhengige
- Vi Søgne FK er helt avhengige av sponsormidler og er veldig takknemlig for alle som vil være med oss. Vi har mange svært trofaste sponsorer og uten dem hadde ikke vi kunnet drive som vi gjør, sier han.

- Vi er klar over at næringslivet i bygda er svært trofaste støttespillere for mange frivillige lag og foreninger, og vi oppfordrer alle som kan til å gjøre noe for frivilligheten i vakre Søgne, skyter Evy Severinsen inn. 

Jorunn K. Sødal, Evy Severinsen og Reidar ruden på rundtur rundt Søgne stadion torsdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no