Ulrik var på seilkurs i fjor, han syntes det å kullseile var spesielt moro. Du trenger ikke å kullsele om du kommer til Høllen lørdag 2. september. (Foto: Arkiv, Nicolai Prebensen)

Lørdag har du sjansen

  Nicolai Prebensen
  01. sept. 2017
  10:08
Lørdag 2. september får du sjansen til å sette deg inn i seilingens mysterier. Søgne Seilforening inviterer til «Seilingens dag» i Høllen og det blir aktiviteter til lands og til vanns.

- Seiling passer for alle aldersgrupper. Vi stiller opp under mottoet «Seiling for alle» og tilbyr en åpen dag i seilforeningen. Vi har mange jollebarn som gleder seg til å vise andre barn hva jolleseiling er, sier Tor Djuve i Søgne Seilforening.


Aktiviteter
Han lover en dag full av morsomme aktiviteter for både store og små. Det blir blant annet servering i seilhytta, hoppeslott, seiling, stående padling, tur i havseilere og konkurranse for de tøffe.

- Ta gjerne med egen flytevest, sier Djuve videre.

- Alle som ønsker det kan få bli med i seilbåt eller prøve en selv. Vi stiller med mange seilere, voksne og barn som mer enn gjerne vil vise frem sporten og vise litt om grunnprinsippene for å få en båt til å flytte seg på vannet uten motor eller håndkraft. Du kan få seile jolle selv, eller bli med på regattaseiling i havseiler. Du trenger ikke kunne noe som helst, vi tar oss av den biten, fortsetter han.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Du kan seile med store og små båter fra Høllen førstkommende lørdag. (Foto: Nicolai Prebensen).

- Myter
- Det er mange myter forbundet til seilingen, disse vil vi prøve å «ta liv av» så godt vi kan. Seiling er en flott idrett, som kan være knallhard hvis du satser på regattaseiling, og en fantastisk friluftsaktivitet hvis du bare vil kose deg på fjorden. Foreningen har flere båter til utlån, og vi hjelper gjerne til med mer læring om du eller din håpefulle har lyst til å prøve seiling. Absolutt alle som har lyst til å komme til Høllen og seilerhytta lørdag er hjertelig velkomne til oss, avslutter Tor Djuve.

Arrangementet foregår ved seilerhytta i Høllen lørdag 2. september fra klokken 12.00 til 17.00.
Sist oppdatert 01.09.2017 klokken 09:10 av Nicolai Prebensen

Truls Svendsen kommer ikke, men kanskje kommer du for å lære litt om seiling førstkommende lørdag. (Foto: Arkiv, Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no