Markedsansvarlig Anne Lill Flo Berge Søreng i Søgne og Greipstad Sparebank overleverer en sjekk på kroner 10 000 til Geir Smebøle i Songvaar Fyrs venner som plaster på såret etter tyverier, innbrudd og avlysning av Songvårdagen førstkommende søndag. (Foto: Nicolai Prebensen)

- Et lite plaster på såret

  Nicolai Prebensen
  18. aug. 2017
  16:21
Helt spontant, og til Songvaar Fyrs venners store overraskelse fredag fikk leder Geir Smebøle en telefon fra Søgne og Greipstad Sparebank om at han kunne komme til banken for å hente en gave.

Bakgrunnen var at  markedsansvarlig, Anne Lill Flo Berge Søreng hadde lest om avlysningen av Songvårdagen 2017 på N247s nettavis.

- Spontant
- Det var veldig spontant, men nå synes vi at foreningen hadde vært uheldige nok. Først innbrudd og tyverier, så denne avlysningen. Det gjøres så mye frivillig arbeid der ute at vi syntes venneforeningen trengte en oppmuntring. Dette er et lite plaster på såret, sier hun.

Sjekken på kroner 10 000 ble overlevert Smebøle klokken 14.15 og han var i «fyr og glede» som Flo Berge Søreng uttrykte det.

- Helt fantastisk. Jeg stod faktisk på Euronics i Søgne for å kjøpe en ny fryser til foreningen. Bilhengeren var full av fersk mat som vi nå ikke får solgt søndag. Derfor måtte alt i en fryser så fort som mulig, sier Smebøle henrykt.

- Som bestilt
- Dette er så flott for oss at dere ikke aner det. I slike venneforeninger er ikke likviditeten alltid like god, og et slikt arrangement er en av våre hovedinntektskilder gjennom året. Resten av inntektene kommer fra utleie, samt gaver og kulturmidler. Akkurat nå var kassa nesten tom, så dette kom som om det skulle være bestilt, avslutter han samtidig som han gir bankens representant en ordentlig bamseklem.

Geri Smebøle ville mer enn gjerne dele ut en bamseklem til Anne Lill Flo Berge Søreng etter gaveoverrekkelsen fredag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no