Søgne FKs G15 lag hever pokalen etter sølvmedaljen i Norges største helgeturnering. (Foto: Glenn Ivar Tønnessen)

Vant fem av seks kamper i Sandarcupen

  Nicolai Prebensen
  13. aug. 2017
  18:37
Søgne FKs G15 lag har store ambisjoner og etter fem strake seire i Sandarcupen i Sandefjord i helgen var det et svært skuffet lag som gikk av banen etter 1-7 tap mot Oppsal i finalen.

I følge Sandarcupens egne hjemmesider deltar over 600 lag fra inn- og utland i helgeturneringen som rangeres som den største i sitt slag i Norge.

- Fantastisk fotball
- Guttene har spilt fantastisk fotball i alle fem kampene før finalen. De fikk et litt rart mål mot seg tidlig, og da raknet det liksom litt for alle på banen og det ble et stortap. Alle guttene er svært ambisiøse, vil være best og trener som «gale», sier trener Jørn Lauvsland til N247 på telefon fra Sandefjord.

- Dette kan imidlertid brukes i det videre treningsarbeidet. Det gjelder å spille til fløyta går, ingen kamper er vunnet før de er over, sier han. 

- Imponert
- Når det er sagt skal samtlige spillere berømmes for et fantastisk spill gjennom turneringen. Etter seieren mot storklubben Odd i semifinalen (3-4), sa treneren til oss at vi kom til å rundspille Oppsal i finalen. Han var mektig imponert over hva Søgne-guttene fikk til mot hans eget lag. En kamp som forøvrig gikk til ekstraomganger og straffesparkkonkurranse. Det gjorde sitt til av vi kun fikk 30 minutters hvile før finalespillet. Det kan være en av faktorene til at vi raknet litt i den siste kampen, sier Lauvsland videre.

- Uansett kommer vi hjem med sølv og når det tross alt var 28 lag med i vår gruppe var dette en strålende helg for ungdomsfotballen i Søgne, avslutter han.

Resultatene:
Lyn 2 - Søgne, 3-5
Stokke - Søgne, 1-3
Nesøya - Søgne, 1-10
Klemmetsrud - Søgne, 0-2
Odd - Søgne, 3-4
Søgne - Oppsal, 1-7
Sist oppdatert 13.08.2017 klokken 18:47 av Nicolai Prebensen

Lagbilde av Søgne FKs G15 lag med sølvmedaljen rundt halsen. (Foto: Glenn Ivar Tønnessen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no