Søgne FK herjet med Flekkefjord FK

Søgne FK - Flekkefjord FK 5-0 (3-0), herrenes 4. divisjon, Søgne stadion.
Sist helg banket Søgne-herrene Giv Akt 2-6 på bortebane, denne helgen herjet hjemmelaget med gjestene fra Flekkefjord.
- Hva har skjedd Ditlef Ueland?

Han fungerte i dag som trener for laget grunnet sykdom.
- Vi jar trent i sommer, og ikke minst har vi fått forsterkninger fra G19-laget. Hjemmedebutanten Jesper Lauvsland var banens beste i dag. Han dominerte i forsvar og var en vesentlig faktor til at navnebroren og keeper Jesper (Augustinsen Andersen, red. anm) var bortimot helt arbeidsløs i dag, sa Ueland til N247 etter kampen.
Friskt
Hjemmelaget startet friskt og allerede etter syv minutter scoret Stian Aamodt med en heading etter corner. Så fulgte Morten Dalene opp med en ny heading i mål i det 15. minutt. I tillegg var han noe heldig to minutter senere med et skudd i stolpen som returnerte i Flekkefjord-keeperens rygg og trillet i mål.
Resten av omgangen ble preget av uorganisert spill og flere skader.
Lobb
Etter flere fantastiske angrep i starten av andre omgang får scorer Jarle Rogstad på en vakker lobb over en liggende keeper og priste seg lykkelig for det. Noe han også viste da han feiret målet.
Artikkelen fortsetter under bildet.
Så stor pris satte Jarle Rogstad på å score mål i dagens seriekamp mot Flekkefjord FK. (Foto: Nicolai Prebensen).

- Hadde jeg ikke scoret da, tror jeg at jeg hadde lagt opp sa han etter kampen.
Rogstad sier selv at han har trent godt i sommer, både styrke og utholdenhet, samt lagt om kosthodet og er i dag 10 kilo lettere enn han var før sommerferien.
Glitrende forsvarsrekke
I det 27. minuttet avslutter Morten Dalene med et kontrollert skudd bak keeper og setter dermed sluttresultatet til 5-0 i en overbevisende god kamp for Søgne-herrene. Resten av omgangen bar preg av at Flekkefjord hadde gitt opp og Søgne-spillerne trygget ledelsen med glitrende forsvarspill fra hele den bakre rekka.
Neste seriekamp spilles mot Arendal borte den 21. august.
Jarle Rogstad lobber elegant over Flekkefjords keeper og setter inn 4-0 målet i seriekampen på Søgne stadion lørdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)
Det var varmt på stadion lørdag og etter kampen fikk Lasse Fardal en ufrivillig men forfriskende dusj av Jarle Rogstad. (Foto: Nicolai Prebensen)