Ragnar Olsen i Skjærgårdstjenesten i Søgne kommune skryter av frivilligheten i bygda. Bildet er tatt på Udvår fredag formiddag. (Foto: Ragnar Olsen)

Dagens skryt: - For en dugnadsånd

  Nicolai Prebensen
  11. aug. 2017
  14:37
- Jeg vet ikke om det er den såkalte «plasthvalen» som er årsaken eller om det er N247s engasjement for det maritime som er grunnen til at vi i år har fått svært mange henvendelser fra frivillige som har ryddet på øyene i sommer, sier Ragnar Olsen til N247 fredag ettermiddag.

Han vikarierer i Skjærgårdstjenesten i Søgne kommune og kjører «Lyna» flere dager i uken.

- Folk ringer
- Vi har fått telefoner fra enkeltpersoner, skoleklasser og flere grupper av Søgne-folk som har ryddet i hele skjærgården vår. Det er ikke sjeldent at vi henter opp mot 20 sekker innsamlet maritimt søppel på øyene. Det er lenge siden kysten vår har vært så fin som i år, sier han og understreker at kommunen legger merke til slikt.

- Det er blitt mange ekstraturer i sommer, og i pur glede over engasjementet fra folk har vi i dag tatt tatt en fullstendig rundtur på alle de 17 stedene vi har ansvaret for. Vi har ryddet ekstra og vasket alle toalettene og gjort det vi kan for å bidra.  Med det ønsker vi alle hjertelig velkommen ut på øyene i helgen. 

- Værmeldingen er knallbra, og det er bare å komme seg ut. Nå skinner det der ute, sier en begeistret og imponert Ragnar Olsen i Skjærgårdstjenesten i Søgne kommune.
Sist oppdatert 11.08.2017 klokken 14:38 av Nicolai Prebensen

Ragnar Olsen i Skjærgårdstjenesten i Søgne kommune fra en tidligere ryddeaksjon i sommer. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no