Andreas Finnestad Lund med sølv individuelt og lag, Caroline Finnestad Lund med to gull individuelt og sølv lag, ordfører Astrid Hilde, Tor Harald Lund og Peter Sørli med sølv i lagskyting. Foran veteran Harald Englund. (Foto: Jon Aamodt)

Feiret skytterne

  Jon Aamodt
  11. aug. 2017
  11:06
Torsdag kveld ble flere av Søgne Skytterlags medlemmer hedret for sin innsats under årets Landskytterstevne. 


To gull til rekrutt Caroline Finnestad Lund, sølv til junior Andreas Finnestad Lund individuelt og sølv i lagskyting til Søgne Skytterlag. Det var medaljefangsten til skytterlaget i årets største skytestevne som kanskje bare overgås av Norway Cup når det gjelder størrelsen på arrangementet.

Hedret av Søgne kommune
Ordfører Astrid Hilde hadde med gavekort til gullvinner Caroline og blomster til samtlige medaljevinnere.

- Ikke bare har de tatt medaljer og andre flotte plasseringer i årets Landskytterstevne. Nå er også Tor Harald Lund, Peter Sørli og Arnfinn Bakkevoll tatt ut på landslaget og skal delta i Nordisk mesterskap. Hele tre av laget som består av 15 skyttere kommer med det fra Søgne Skytterlag, sa Tom Nyhaven som er ungdomsleder i skytterlaget.

Veteran Harald Englund som selv skjøt 250 poeng før finalen roste innsatsen til deltagerne, og trakk selvfølgelig fram ungdommene som tok gull og sølv.

Tor Haralds ti innertreff
- Det stolteste øyeblikket mitt var likevel etter at Tor Harald først hadde skutt 245 poeng før finaleomgangen. Det han så presterte i finalen etter å ha prøvd så mange ganger, var overveldende, sa Englund som hentydet til Lunds glimrende finaleomgang. 

Som tidligere omtalt skjøt Lund 100 poeng i finalen med bare innertreff! Lund sa torsdag kveld til N247 at han var godt fornøye med eget resultatet fra årets stevne.

- Det er ti år siden jeg hadde like bra resultat som i år, sa den tidligere Skytterkongen.

Ser fram mot 2019
- Vi har ett av de beste lagene i landet og på Evje i 2019 skal Søgne være på topp, avsluttet Englund før Caroline fikk æren av å begynne på bløtkakene.

Sist oppdatert 11.08.2017 klokken 12:32 av Jon Aamodt

Ungdomsleder i Søgne skytterlag Tom Nyhaven ønsker velkommen til feiringen i Tinntjønnhallen torsdag kveld. (Foto: Jon Aamodt)

Tor Harald Lund, Andreas Finnestad Lund, Harald Englund, Peter Sørli, Mette Finnestad, Caroline Finnestad Lund og Magnus Johannessen, alle med hederlige resultater fra årets Landskytterstevne. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no