Kjell Nordhus får kake av Frps 1. kandidat til Stortingsvalget 2017, Gisle Meininger Saudland på Brennåsen onsdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)

- Feirer gjerne E39 med Frp selv om jeg stemmer SV

  Nicolai Prebensen
  09. aug. 2017
  17:35
- Selv om jeg har stemt SV i hele mitt liv, spiser jeg gjerne kake med Frp når de feirer oppstart av ny E38 her på Brennåsen.

Det sa Kjell Nordhus til N247 da han som førstemann fikk bløtkake av Frps 1. kandidat valglista til stortingsvalget, Gisle Meininger Saudland under markeringen på Brennåsen onsdag ettermiddag.

- Rett over hodet mitt
- Jeg kommer til å få veien rett over huset mitt og i tillegg ser det ut til at en turvei vi har der borte forsvinner som følge av utbyggingen. Likevel blir alt bedre enn den Europaveien vi har i dag, sier han og legger til at det finnes alternative løsninger til turstier i området.

Nordhus er også levende opptatt av alle bomringene, og har derfor gått til anskaffelse av en elbil.

- Den skal jeg hente fredag, så da betyr heller ikke det noe mer for meg, og derfor deler jeg gjerne kake med Frp, sier han.

Bløtkake
Gisle Saudland, Theodor B. Helland og Unni Nilsen Husøy, de tre første kandidatene på Frps liste, var alle til stede og delte villig ut bløtkake til forbipasserende handlende på Brennåsen onsdag.

- Vi ville gjerne markere E39 utbyggingen her. Det er jo like over heia her det starter og da er jo Brennåsen det rette stedet å holde en slik markering, sier Saudland til N247.

- Det er enda noen små skjær i sjøen, og kommer jeg på Stortinget lover jeg å jobbe for veien videre. En reversering av ny E39 nå tror jeg er en utopi, sier han videre.

Han vil også kjempe for avkjøringen til Mjåvann industriområde.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Høy aktivitet på «kakestanden» til Vest-Agder Frp like før klokken 13.00 onsdag formiddag. F.v. Christian Eikeland, Unni Nilsen Husøy, Theodor B. Helland og Gisle M. Saudland. (Foto: Nicolai Prebensen).

- Direkte avkjøring
- Det er veldig viktig for meg at det store industriområdet med 1500 arbeidsplasser får en avkjøring direkte fra nye E39. Det går en masse tungtrafikk inn og ut av området og det er akkurat den trafikken vi vil ha bort fra de mindre veiene.

- Det ville være noe håpløst om denne trafikken måtte bruke gamleveien for å komme inn og ut av området og finansieringen ser jeg på som en statlig oppgave, subsidiært en statlig/fylkeskommunal deling for å få dette til, avslutter han.

Vest-Agder Frp har kick-off for sin valgkamp i fylket på Åros Feriesenter gjennom hele den kommende helgen.
Sist oppdatert 09.08.2017 klokken 17:44 av Jon Aamodt

Valgkampleder Christian Eikeland fotograferer standen med de tre første på Stortingslista til Vest-Agder Frp på Brennåsen onsdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no