Det ble tid til et kort intervju med ordføreren i regnværet da Sommertoget var innom Nodeland onsdag. (Foto: Jon Aamodt)

Sommertoget på Nodeland

  Jon Aamodt
  09. aug. 2017
  15:03
Regnbygene hindret ikke Songdølene i å ønske NRKs Sommertog velkommen til Nodeland onsdag. Ett par minutter forsinket rullet toget inn på stasjonen hvor den smale perrongen var fullsatt av folk med norske flagg og paraplyer.

Ordfører Johnny Greibesland stilte i spissen for de 200-300 menneskene som ventet under paraplyene. Det var begrenset hva reisefølget kunne rekke på det ti minutter lange stoppet, men reportasjeteamet fikk med seg intervju med ordfører og flere andre av de fremmøtte.

Hilste på publikum
- Det er jo gøy at de stopper her og tar seg tid til å lage reportasje fra Nodeland, så da må vi stille opp og ønske god reise videre, sa Greibesland like før toget rullet inn på stasjonen.

De litt yngre tilskuerne fikk også anledning til å ta en kort prat og bli avbildet sammen med ansikter de kjenner igjen fra TV-ruta.På TV i kveld
Klokken 19.30 i kveld viser NRK1 programmet «På vei til». Her blir det vist klipp fra dagens reise, og helt sikkert innslag fra stoppet på Nodeland.

En fullsatt perrong like før Sommertoget ruller inn på Nodeland stasjon onsdag. (Foto: Jon Aamodt)

Også boligene ved stasjonen var pyntet med flagg for å ønske NRKs Sommertog velkommen til Nodeland. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no