Dag Olsen og Silje Polden ved Åros Ridesenter er klar til å ta imot gjester til ridestevne og konsert fredag. (Foto: Jon Aamodt)

Ridestevne og gratiskonsert på Åros

  Jon Aamodt
  08. aug. 2017
  13:20
Fredag kveld fra klokken 20.00 arrangeres gratis konsert på Åros Ridesenter. Konserten er en del av Norway Summer Games, et idrettsarrangement for ungdom som starter tirsdag 8. august i Kristiansand.


- Konserten er helt gratis og åpen for all ungdom i Søgne. Vi vil gjerne prøve å lage noe lokalt for ungdommen. Alt er sponset av lokalt næringsliv og konserten er derfor helt gratis, og det er et alkoholfritt arrangement, sier Dag Olsen i Stall Olsen ved Åros Ridesenter.

Olsen forteller at det skal rigges et stort partytelt ved siden av ridebanen utenfor hallen, mens scenen kjøres inn på ridebanen. 

Det er tre artister som skal stå for underholdningen fredag kveld. Islandske Saga Matthildur, Jejune som består av elever fra musikklinja ved Vågsbygd videregående og Seven (bildet til venstre)

- Her har vi god plass til alle som vil komme. Vi håper jo at mange tar turen ned tidligere på dagen også når ridestevnet som er en del av Norway Summer Games starter med kvalifisering fra klokken 11.00 fredag formiddag, sier Olsen.

- Kan bli starten på noe stort
Olsen er kjempespent før arrangementet og sier det er mye logistikk som ligger bak. Han tror dette på sikt kan bli et stort internasjonalt arrangement som vi nå bare ser starten på.

- Allerede nå trekker vi mye folk spesielt fra Vestlandet til anlegget her i Søgne. Klimaet vårt og beliggenheten gjør dette til et attraktivt sted for mange, og vi tar gjerne tilreisende med rundt så de får se hva det lokale næringlivet har å by på både på Tangvall, i Høllen og gjerne også en tur til Ny-Hellesund, sier Olsen.

Premierer gode holdninger
Fredag fra klokken 11.00 og lørdag fra klokken 10.00 er det kvalifisering i ridestevnet. Ungdom opp til og med 16 år rir på ponni og for ungdom opp til 21 år er det en lukket klasse som er tenkt å fungere som rekruttering til sporten.

- Vi stiller med flotte premier, og har satt opp en egen premie til en som kan være et forbilde blant de unge. Vi har et ønske om å være med å skape gode holdninger blant unge og håper stevnet kan være med å trekke enda flere ungdommer til det flotte miljøet vi har, sier lederen av ridesenteret.

Jejune fra Kristiansand og Saga Matthildur fra Reykjavik opptrer på konserten på Åros Ridesenter fredag kveld. (Foto: Ukjent)

Styreleder i Kristiansand og Søgne Rideklubb, Anette Kvarud, leder av Stall Olsen, Dag Olsen og stortalentet Maren Persen med "Flevograaf" (7) ser frem til storarrangementet denne uken. (Foto: Arkiv: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no