Fra torsdag kan du forhåndsstemme på rådhusene i Søgne og Songdalen. (Foto: Montasje, N247.)

Stortingsvalget: Fra torsdag kan du forhåndsstemme

  Nicolai Prebensen
  07. aug. 2017
  14:55
Fra og med torsdag 10. august og frem til 8. september kan du forhåndsstemme til høstens Stortingsvalg på rådhusene i Søgne og i Songdalen. Stemmegivningen følger bibliotekenes åpningstider.

- Dersom du ikke har anledning til å stemme i dette tidsrommet, og heller ikke på valgdagen 11. september, kan du fra 1. juli henvende deg til kommunen for å avgi tidligstemme. Valglistene inneholder da bare partiets navn. Du trenger ikke valgkort, men ta med godkjent legitimasjon, står det på Søgne kommunes hjemmesider.

Flyttet?
Har du flyttet til en annen kommune og flyttemeldingen ikke er mottatt av folkeregisteret innen 30. juni i år, er du fremdeles registrert i manntallet i den kommunen du flyttet fra.

Forhåndsstemmegivning kan gjøres i hvilken som helst kommune, men på selve valgdagen må du stemme i den kommunen du er manntallsført, opplyser kommunene. Er du i tvil kan du sjekke manntallslistene som ligger til offentlig ettersyn på rådhusene.

Vil du unngå kø valgdagen 11. september kan du fra torsdag av forhåndsstemme på rådhusene i Søgne og Songdalen. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no