Til høyre i bildet Norgesmester Rolf Wiig, sammen med Arild Rasmussen (til venstre) og Helge Mikalsen (Foto: Privat)

Norgesmester for andre gang på rad

  Jon Aamodt
  05. aug. 2017
  22:38
Søgne-mannen Rolf Wiig ble for andre gang Norgesmester i Jegertrap for veteraner. I konkurransen som ble avsluttet på Biri lørdag kveld, skjøt Wiig 25 treff av 25 mulige i finalen og sikret seieren med en due mer enn andremann på lista.

- Det var like overraskende denne gangen også. Jeg registrerte applausen etter skytingen min, men trodde det var fordi jeg hadde 25 treff. Jeg var sikker på at det ville bli omskyting, sier Wiig som etterhvert skjønte at han hadde vunnet hele stevnet.

I løpet av Norgesmester har Wiig, som representerer Songdalen Jeger og fiskerforening avfyrt skudd mot 75 leirduer og bommet kun en gang. Hans skyter i klassen V1 som er for de «yngste» veteranene. Arild Rasmussen som er fra samme klubb kom på andreplass og sikret dermed dobbeltseier til foreningen i denne klassen. Totalt deltok 124 skyttere i konkurransen.

- Gøy når det klaffer
Wiig startet med leirdueskyting tidlig på 90-tallet. 

- Det har blitt en fin hobby, men jeg reiser ikke så mye på stevner lenger. Så da er det jo ekstra gøy når det klaffer som i dag, sier Norgesmesteren til N247 lørdag kveld. 

Han sier videre at det flotte skyteanlegget ved Stemtjønn er viktig for den lokale foreningen og betyr mye for lokalmiljøet. 

- Det er et flott anlegg vi har fått og jeg håper det også kan være med å bedre rekrutteringen blant de litt yngre, avrunder Wiik.
Sist oppdatert 05.08.2017 klokken 23:33 av Nicolai Prebensen

Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no