Benedicte Severinsen og Sverre Høyem markerte ekteskapet på Høllesanden lørdag ettermiddag. T.v. forloverne Stine Severinsen og Sirill Tronstad, Nicolai B. Ertzeid t.h. Advokat Eirik Glad Balchen ledet seremonien. (Foto: Nicolai Prebensen.)

Klinte til på Høllesanden

  Nicolai Prebensen
  05. aug. 2017
  16:17
Et eventyrbryllup på Høllesanden lørdag ettermiddag.

Solskinn
To minutter før utendørsseremonien startet duskregnet det i Høllen. Ett minutt før Rolf Severinsen fulgte sin datter Benedicte til «alters» hvor brudgommen Sverre Høyem stod og ventet, skinte solen fra nesten skyfri himmel. Og været holdt gjennom hele seremonien.

Advokat Eirik Glad Balchen ledet an og Silje Røsvold Brustad og Nicolai B. Ertzeid underholdt brudeparet og de 80 gjestene. Sistnevnte var også forlover for brudgommen. Benedictes forlovere var Stine Severinsen og Sirill Tronstad.

- Det mest naturlige
- Paret traff hverandre i 2012 og hadde planer om å gifte seg i utlandet, men valget falt på dette fantastiske stedet et steinkast hjemmefra. Det var det mest naturlige valget for dere, sa Glad Balchen til brudeparet og ga de nygifte tillatelse til å kalle seg for rette ektefolk å være.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Bryllupsmarkeringen er over og hele gjestebudet setter kursen for Vertshuset Høllen Brygge. (Foto: Nicolai Prebensen).

Paret hadde ordnet formalitetene på forhånd og seremonien var en ren vakker markering av at de var «rette ektefolk». Benedicte og Sverre har to barn som selvfølgelig var en del av brudefølget.

Vertshuset
Bryllupsfesten ble holdt på Vertshuset i Høllen Brygge, med mat fra Klubben i Kristiansand og fra Songvår. Forretten var røkelaks, fisket av far til bruden og selvfølgelig røkt på Ålo.

Til hovedrett ble det servert oksemedaljong, og til dessert ble det servert Créme Brûlée.

Bildet under: Benedicte Severinsen og Sverre Høyem markerte ekteskapet på Høllesanden lørdag ettermiddag. T.v. forloverne Stine Severinsen og Sirill Tronstad, Nicolai B. Ertzeid t.h. Advokat Eirik Glad Balchen ledet seremonien. (Foto: Nicolai Prebensen).
Sist oppdatert 05.08.2017 klokken 18:28 av Nicolai Prebensen

En vakker seremoni på Høllesanden da Benedicte Severinsen og Sverre Høyem markerte at de nå er for ektefolk å regne. (Foto: Nicolai Prebensen)

Far Rolf Severinsen fulgte datteren Benedicte til "alters" på Høllesanden. (Foto: Nicolai Prebensen)




Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no