Kim Johan Vemmelvik viste fine takter på årets Landskytterstevne og ble beste lokale skytter i fredagens feltfinale med 10 innertreff i finalerunden. (Foto: Privat)

Avanserte 51 plasser i finalen

  Jon Aamodt
  04. aug. 2017
  19:15
Kim Johan Vemmelvik viste igjen fin skyting og ble beste lokale skytter da NM-finalen i feltskyting gikk av stabelen fredag ettermiddag.

I neste siste lag skjøt Vemmelvik 12 treff med 10 innertreff. Han endte med dette på resultatet 41/10 og avanserte fra 61. plass til en 10. plass.Torsdag klatret han også godt på resultatlisten i finalen og endte på fjerdeplass i Kongelaget.

Vemmelvik er opprinnelig fra Søgne, men skyter nå for Kristiansand og Omegn skytterlag.

Bom for Lund
Tor Harald Lund som lå på skive fem fikk en bom i finalen og endte med resultatet 41/5 på en 18. plass. Norgemester ble Ørjan Metveit fra Imenes med 12/11 i finalen og sluttresultat 42/11.

Søgne-skytterne kan likevel ta med seg hjem en fin premiesamling fra Landskytterstevnet 2017. Caroline Finnestad Lund kommer hjem med seier både i felt- og baneskyting pluss en sølvmedalje i lagskytingen. 

Lover godt for fremtiden
Storebror Andreas var også med på sølvlaget og har i tillegg en andreplass i juniorklassen i bagasjen. Selv om tidligere Skytterkonge og Skytterdronning ikke nådde helt opp denne gangen, ser neste generasjon ut til å videreføre de gode resultatene, noe som bør love godt for skyteresultatene i årene som kommer.

Kim Vemmelvik som leverte flotte resultater både på bane og i feltskyting begynte skytekarrieren i godt voksen alder, så det blir spennende å se om han fortsetter den utviklingen han har vist siste året.


Peter Sørli, Caroline Finnestad Lund, Tor Harald Lund og Andreas Finnestad Lund fikk sølvmedalje i klassen for lag under Landskytterstevnet 2017. (Foto: Mette Finnestad)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no