Landskytterstevnet live: Du kan spole tilbake hvis ikke du fikk med deg høydepunktene fra dagen. Det er DFS som styrer sendingen. N247 har fått tillatelse til å videreformidle bildene. Tor Harald Lund skyter to finaler fredag.

Ny finaleseier til Caroline - pappa skyter to finaler fredag

  Jon Aamodt, Nicolai Prebensen
  04. aug. 2017
  09:53
Caroline Finnestad Lund gikk fredag helt til topps også i feltskyting for rekrutter på årets Landskytterstevne.

Før finalen hadde Caroline sammen med flere andre 30 treff. I finalen skytes 12 skudd og Caroline prikket inn 12 nye treff med hele 9 innertreff. Det var samme som Nora S. Høybakk og det måtte omskyting til for å kåre en vinner.

Omskytingen ble utrolig spennende men Caroline hadde stålkontroll og prikket inn 12 nye treff med hele 11 innertreff. Det var nok til å sikre nok en finaleserier for den unge Søgnejenta.

Flere finaler
Senere i dag skal pappa Tor Harald ut i to finaler. Først skytes stangfinale klokken 12.30 før NM-finalen i felt ca klokken 15.00.  Følg finalen direkte på N247.

- Imponerende
- Dette er rett og slett fantastisk og svært imponerende, sier ordfører i Søgne, Astrid Hilde til N247 fredag formiddag. 

- At en ung jente kan klare å bli norgesmester to ganger, uavhengig av kjønn, samt bli nummer to i lagskytingen vitner om en konsentrasjonsevne ut over det vanlige. Spesielt når hun må skyte omskyting for å avgjøre Norgesmesterskapet i felt, sier hun.

Hilde forteller videre at kommunen har en tradisjon for å markere mestere, og det blir ikke noe unntak denne gangen heller.

- Vi kommer tilbake til akkurat den saken, sier ordføreren.

- Enestående
- Selv om det er vår egen datter må jeg få si at dette er enestående. Det er flere hundre deltakere i denne klassen og det hun har prestert i år er helt rått, sier Tor Harald Lund på telefon fra Førde. 

Han skal selv skyte to finaler senere fredag før familien setter seg i bilen og setter kursen hjemover til Søgne igjen.

Caroline sier selv at hun var mye mer nervøs i finalen enn under omskytingen.

- Nesten ikke nervøs
- Jeg var sikker på at jeg hadde bommet på siste skuddet i finalen, men så hadde jeg ikke det likevel. Da hadde jeg jo sikret meg en andreplass allerede, og under omskytingen var jeg nesten ikke nervøs i det hele tatt, sier norgesmesteren til N247.

Resten av dagen fredag går med til å heie på pappa før hun skal hjem og slappe av før skolen begynner igjen.
Sist oppdatert 04.08.2017 klokken 11:07 av Nicolai Prebensen

Caroline Finnestad Lund sikret nok en finaleseier på årets Landskytterstevne fredag formiddag. (Foto: Skjermdump med tillatelse fra DFS)

På øverste trinn på seierspallen for andre gang under årets Landskytterstevne. (Foto: Skjermdump med tillatelse fra DFS)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no