Andreas Finnestad Lund med 250 poeng før finalen i juniorklassen under årets Landskytterstevne. (Foto: Privat)

Oppdatert: 25 10ere for junior Andreas Finnestad Lund

  Jon Aamodt
  02. aug. 2017
  21:55
I baneskytingen onsdag viste storebror Andreas Finnestad Lund at han også vil til være med i finaleskytingen på Landskytterstevnet. Med 250 poeng og 17 innertiere har Andreas et godt utgangspunkt før finalen. 


Det gjenstår flere lag i juniorklassen, men foreløpig er det tre skyttere som har fult hus. Andreas ligger på andreplass av de som er ferdige med ett innertreff mindre enn ledende Mette Strandlien fra Ringebu og Fåvang.

Oppdatert onsdag kveld
Andreas Finnestad Lund beholdt sin andreplass før finalen i juniorklassen i baneskyting. Det er klart etter at alle er ferdig med innledende skyting.

De lokale seniorskytterne gjorde det ikke like godt som ungdommen i sine kvalifiseringsrunder. Beste lokale skytter ble Kim Johan Vemmelvik som skyter for Kristiansand og Omegn. Han oppnådde 246 poeng og ligger med dette på 13. plass før finalen torsdag. 

Tor Harald Lund fikk en syver på sitt siste stående skudd. Med en nier til i stående og en nier i siste 10-skudd, endte Lund på 245 poeng som holder til en 30. plass før finalen. 

Av andre lokale skyttere tar vi med Peter Sørli med 244 poeng på en 57 plass og Arnfinn Bakkevoll med 243 poeng på 82. plass.

Finaler
I finalen for veteraner hadde Harald Englund et godt utgangspunkt med 250 poeng før finalen. 98 poeng i finalerunden holdt imidlertid bare til en 20. plass i det tette oppgjøret.

Torsdag er det finaler i baneskyting og her er både Andreas og Caroline Finnestad Lund helt i teten før de siste avgjørende skuddene faller.

Sist oppdatert 02.08.2017 klokken 21:28 av Nicolai Prebensen

Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no