Finaledagen i Landsskytterstevnet 2017. Du kan spole tilbake hvis ikke du fikk med deg høydepunktene fra dagen. Det er DFS som styrer sendingen. N247 har fått tillatelse til å videreformidle bildene.

Landsskytterstevnet live: Sølv til Søgne Skytterlag, gull til Caroline

  Nicolai Prebensen
  03. aug. 2017
  10:51
Resultater
Søgne kom på andreplass i lagskyting torsdag formiddag. Caroline Finnestad Lund og storebror Andreas skjøt begge 100 poeng. Med 99 poeng til Tor Harald Lund og 98 poeng til Peter Sørli,  hold dette til en andreplass for Søgnelaget som endte på 397 poeng, kun ett poeng bak vinner Skjeberg med Time Skytterlag på tredjeplass.

Lagskyting er en litt spesiell form for konkurranse der rekrutt, junior og veteraner skyter på lag. 200 skyttere deltok i skytingen. 

(Hvis du vil se skytingen om igjen kan du spole tilbake i sendingen).

10 innertiere
I finalerunden prestere Tor Harald Lund en helt feilfri serie og prikket inn 10 innertiere og 100 poeng. Han klatret med dette helt til toppen av den foreløpige resultatlisten, men flere skyttere med bedre utgangspunkt har ennå ikke skutt sine siste ti skudd. Lund fikk totalt 345 poeng, mens lederne før Kongelanget skal i ilden senere i kveld har 249 poeng før finalen. 

Finaledag
Torsdag er finaledag for baneskyting på årets Landskytterstevne. Det er i første rekke de unge skytterne fra Søgne som han sjansen til å sikre seg mesterskapstitler. 

Rekruttklassen med blant andre Caroline Finnestad Lund starter sin finale klokken 15.30 torsdag og en time senere starter juniorene sin finale. Her er det storebror Andreas som skal kjempe om edelt metall.

Seniorene starter sine finaler klokken 15.00 og Kongelaget skal i ilden fra klokken 19.30.

I Nett TV-vinduet kan du følge skytingen i sanntid. (Med tillatelse fra Det frivillige Skyttervesen - DFS).
Sist oppdatert 03.08.2017 klokken 17:26 av Nicolai Prebensen

Caroline Finnestad Lunds klasse starter sin skyting klokken 15.30 torsdag og en time senere starter juniorene sin finale. (Foto: Privat)

Søgne Skytterlag nummer to i lagskyting torsdag formiddag. (Foto: Mette Finnestad)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no