- Folk er veldig positive til at det skjer ting på Tangvall, ser styremedlem i Søgne Handelsforening Gunnar Pedersen. Bildet er fra Tangvalldagen 2017. (Foto: Arkiv: Jon Aamodt)

- Mange positive tilbakemeldinger

  Jon Aamodt
  20. juli 2017
  14:34
- Så langt har det vært en god sommersesong for butikkene på Tangvall. Bra handlevær og ikke for mange stranddager. De dagene det har vært meldt knallvær er det stille om formiddagen, men når godværet uteblir trekker folk opp til butikkene utover dagen, sier styremedlem i Søgne Handelsforening Gunnar Pedersen til N247.

Foreningen har hatt sine to hovedarrangement for sommeren med Handelens dag og Tangvalldagen. På begge disse har det vært mer folksomt og bedre handel enn i fjor ifølge Pedersen.

- Mer aktivitet
- Vi får mange positive tilbakemeldinger fra kunder på at det begynner å skje noe på Tangvall igjen. Det er også bra med de nyetableringene som er kommet og som vi vet skal komme, sier han og nevner Sunkost og Skrubbsulten som de to siste i denne kategorien.

- Det at flere satser her på Tangvall viser at folk har tro på Søgne som en attraktiv handelsplass for fremtiden. Akkurat nå er det sommerens sesongsalg som er i vinden. Senere i høst skal vi gjenta Høstmarkedet som vi startet med i fjor, sier Pedersen.

Samtidig som det skal arrangeres stor fotballturnering i Søgne, vil foreningen også i år arrangere et høstmarked.

- Vi hadde stor suksess med dette i fjor og det var kjempemange folk her selv om været ikke var det beste. I år satser vi på knallvær og enda fler folk på Tangvall når vi er klar for dette markedet litt senere i høst, avslutter styrerepresentanten fra Søgne Handelsforening.

Euronics Tangvall sørget for servering til de handlende og serverte grillmat fra Slakteren i Søgne da Handelens dag 2017 ble arrangert. (Foto: Arkiv: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no