Pressemelding
Per Sandberg vil møte opp både i Høllen og på Åros 11. august, skriver Christian Eikeland i denne pressemeldingen. (Foto: Ilja C. Hendel)

Per Sandberg til Høllen og Åros

  Nicolai Prebensen
  16. juli 2017
  16:02
Vi har den gleden av å få vist frem den offensive satsingen til Søgne-fiskerne til ministeren, det bekrefter nå Christian Eikeland i Søgne FrP. 

I april skulle fiskeriminister Per Sandberg ha besøk Søgne, men etter at han i Kongen i Statsråd ble tildelt posten som innvandringsminister i Sylvi Listhaug sin fødselspermisjon, i tillegg til å være fiskeriminister, måtte det ryddes litt plass i kalenderen og besøket ble utsatt til august. Nå bekrefter Eikeland at dersom noe uforutsett ikke skulle skje, kommer Sandberg til Høllen fredag 11. august rundt klokken klokken 15.15.

Åpen mikrofon
Etter besøket i Høllen skal Sandberg innom Åros Feriesenter der Vest-Agder FrP holder valgkamp kickoff samme helg. Her vil han holde en kort appell, etterfulgt av et «åpen mikrofon arrangement» der hvem som helst kan stille statsråden spørsmål, om alt mulig. 

Per Sandberg er også nestleder i Fremskrittspartiet, så her er det mulig å få svar på det meste man lurer på, sier Eikeland. Han legger til at partiet kjører igang både slushmaskin, popcornmaskin og kaffetrakter under sekvensen, noe partiet selvsagt gir bort gratis. Arrangementer starter cirka klokken. 16.30. 

- Søgnefolket er herved invitert, avslutter Eikeland, som også er fylkespartiets valgkampleder. 

For mer informasjon, kontakt undertegnede.

Med vennlig hilsen Christian Eikeland

Christian Eikeland er valgkampleder for Vest-Agder FrP. (Foto: Arkiv, Nicolai Prebensen)

Vil vise frem den offensive satsingen som har gjort Søgne til en av de største fiskerihavnene i sør. (Foto: Arkiv, Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no