Lindenes trekkspillklubb spiller på Tangvalldagen 14. juli fra klokken 18.00. (Foto: Kiem Loland)

Tangvalldagen med show og konkurranser

  Jon Aamodt
  14. juli 2017
  08:50
- I år er Tangvalldagen lagt opp som et familiearrangement med aktiviteter spredt utover hele dagen. Og best av alt, paraplyen kan du trygt henge fra deg  hjemme, sier Gunnar Pedersen i Søgne Handelsforening til N247 i lett regnvær mandag ettermiddag.

Pølsespisekonkurranse klokken 12.00
- Det var kjempegøy med pølsespisekonkurranse i fjor, så det skal vi ha i år også, fortsetter han som regjerende deltaker fra fjorårets konkurranse.

I fjor kivet Modus-gründeren med Bunnprissjef Jarle Rogstad. I år må han trolig kjempe mot to blad Rogstad ettersom lillebror Jakob har tatt over stafettpinnen etter broder Jarle.

- Som i fjor blir det to klasser, en for voksne og en for barn. De som vil være med på dette bør melde seg på forhånd så vi kan organisere lagene best mulig. De kan bare ringe meg på telefon 415 13334, sier Pedersen.

Vareauksjon
- Det skjer mye mer. Vi får besøk av tryllekunstner som skal underholde både fra scenen og også rundt omkring på Tangvall. Så blir det tegnekonkurranse for barn, vi skal ha vareauksjon med mange flotte varer, ledet av Ellen Abrahamsen. Dagens konferansier er Laila Ellefskaas som må holde seg en hel dag uten å snakke politikk, sier Birthe Larsen fra handelsforeningen.

- Det er den profesjonelle tryllekunstneren Steinar Thelen som skal trylle fram magiske øyeblikk på Tangvall. Artisten som blant annet har hatt forestillinger for Magic Circle i London skal ha show både fra scenen og også ute blant publikum, så her er det best å være på vakt, fortsetter hun.

- Nå er det ikke noen pub her lenger, så i år blir hele arrangement alkoholfritt, men med masse god underholdning og med matservering av Søgne Ungdomslag. De har kiosksalg og skal også servere grillmat, lover Pedersen.

Dans og skumparty
Klokken 18,00 blir det anledning til å teste dansefoten. Da spiller den lystige gjengen i Lindenes trekkspillklubb opp til dans. Fra klokken 20.00 blir det diskotek. Det er ungdomslaget som stiller med DJ og Larsen røper at her blir det skumparty for alle pengene. 

Innimellom her skal også Søgnes egen attenårige Hip Hop artist og kulturstipendvinner Martin Fredriksen på scenen. 

- Musikken jeg skriver kommer helt an på hvilket humør jeg er i og hva jeg tenker på når jeg skriver. Jeg vil får ned tekster som har et budskap som betyr noe for meg, sier Martin som har skrevet låter i 2-3 år nå.

- Det er mange som er med for å lage et flott arrangement for publikum fredag. Butikkene stiller med flotte varer til auksjon og Søgne Ungdomslag gjør en kjempejobb for arrangementet. Også er det selvfølgelig masse godt kjøp rundt i butikkene. Og ikke tenk på å ta med paraply, sier Birthe Larsen. og Gunnar Pedersen i Søgne Handelsforening. (Foto: Nicolai Prebensen,)
Sist oppdatert 14.07.2017 klokken 10:33 av Jon Aamodt

Det er den profesjonelle tryllekunstneren Steinar Thelen som skal trylle fram magiske øyeblikk på Tangvall (Foto: Åge J. Barlund)

Lindenes Trekkspillklubb lager liv og røre når du opptrer, Her fra Hestetroa i Mandal. (Foto: Kiem Loland)




Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no