Skisse av hotellets fasade fra utbyggerne, (Foto: Bytage)

PK Entreprenør bygger hotell i Arendal

  Jon Aamodt
  06. juli 2017
  18:55
Søgnebedriften PK Entreprenør står bak bygging av et nytt hotellkompleks i Arendal. Prosjektet som skal romme både hotell og leiligheter har en prislapp på 300 millioner kroner. Det var fvn.no som først omtalte dette torsdag.

- Vi har nå en stund vært i dialog med Sudrheimgruppen som driver eiendomsutvikling i hele landet. De har sittet på dette prosjektet en stund og ønsket å knytte til seg en entreprenør som kunne være med i byggingen av prosjektet. Kontakten har fungert meget bra og har også resultert i at vi kjøper oss inn i Arendal Maritime Hotell og går inn som medeier i det nye hotellet, sier daglig leder i PK Entreprenør Ralf Georg Olsen til N247.

Håper oppstart i høst
Han sier at det nå arbeides med å få istand rammetillatelse før ferien og håper på oppstart i løpet av høsten. Da skal først det gamle hotellet rives, det skal sprenges en fjellhall til parkering og det nye bygget skal føres opp.  Nybygget skal etter dagens planer være på 10.900 kvadratmeter hvorav 8.000 skal benyttes til et hotell med 81 rom. I tilknytting skal det også bygges 41 leiligheter.

- Trygge og gode leiligheter
- Hotellkapasiteten utvides fra dagen 40 rom til 81. Beboerne i de nye leilighetene skal kunne benytte seg av fasiliteter på hotellet, og dette mener vi skal bli et trygt og godt konsept for de som skal bo der. For oss er det veldig hyggelig å bli med på et slik prosjekt, Det er en stor jobb og vi må selvsagt knytte til oss flere underleverandører når den tid kommer, sier Olsen (bildet).

- Eksakt tid for ferdigstilling kan vi ikke si enda, men vi regner rundt to år fra byggestart til alt er klart til innflytting. Nå gleder vi oss til å komme igang, sier Olsen på vei tilbake til Søgne etter å ha presentert prosjektet i Arendal torsdag.
Sist oppdatert 06.07.2017 klokken 19:41 av Jon Aamodt

Utsikt over Arendal slik den illustreres i prospektet fra Bytage.no (Foto: Bytage)

Daglig leder i PK Entreprenør, Ralf Georg Olsen. (Foto: Skjermdump fra video.)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no