- Alle ansatte jobber for fullt. Det har været noen fantastiske dager, sier Elise Holmen, tre og en halv dag etter at "Slakteren i Søgne" åpnet på nytt etter brannen i 2016. (Foto: Nicolai Prebensen)

- Vi har slått alle rekorder

  Nicolai Prebensen
  06. juli 2017
  14:12
- Det er helt vilt. Alle rekorder fra tidligere er slått, og det grundig, sier Elise Holmen, innehaver av «Slakteren i Søgne».

Det er tre og en halv dag etter åpning og samtlige ansatte har fulle arbeidsdager og mer enn nok å henge fingrene i.

Tredobling
- Før brannen var en god dag rundt 200 innslag i kassa. Åpningsdagen var en eksepsjonell dag og det har bare fortsatt. Vi ligger på rundt 660 innslag i kassa, og det er jo helt vilt. Det er bedre enn lille julaften, sier Holmen.

Hun forteller om lange dager, men regner med at det vil roe seg noe fremover, i alle fall etter fellesferien.

- Det er bare moro. Alle ansatte storkoser seg og står på som bare det. Jeg er rett og slett imponert og stolt over dem, fortsetter hun.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Felleslunsj: Sjefen sjøl, Halvor Aamodt, spanderte lunsj på sine ansatte som jobber på Lunde Park prosjektet torsdag. Lunsjen ble selvsagt kjøpt hos "Slakteren i Søgne".

- Dette betyr at du har stor tro på fremtiden i «Pølsestredet»?

- Ja, selvfølgelig. Ellers hadde vi jo ikke satset så mye som vi har gjort. Nå kommer tre uker med fellesferie, så vil det nok roe seg litt, men med den starten vi har fått nå ser det hele veldig bra ut, avslutter Holmen og kaster seg over arbeidet igjen.

Trangt om plassen i "Pølsestredet". (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no